Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

District Indigo Overhemd Pique Performance Beige (7.31.025.780 - 048)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Pique Performance Beige (7.31.025.780 - 048)

Discover the timeless elegance of District Indigo. Elevate your style with the Overhemd Pique Performance Beige. Quality, comfort, and sophistication in one shirt. Shop now at Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van District Indigo

In de wereld van herenmode, waar trends komen en gaan, staat er één merk als een baken van stijl en kwaliteit: District Indigo. Dit merk, bekend om zijn verfijnde ontwerpen en onberispelijke aandacht voor detail, biedt de moderne man een garderobe die zowel tijdloos als eigentijds is. Met het Overhemd Pique Performance Beige uit de nieuwste collectie, brengt District Indigo een stuk dat meer dan alleen kleding is; het is een statement van klasse.

Een Nieuwe Dimensie van Comfort en Stijl

In de drukte van het dagelijkse leven, waar elke seconde telt, begrijpt District Indigo dat comfort niet ten koste mag gaan van stijl. Het Overhemd Pique Performance Beige is het perfecte voorbeeld van hoe functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Dit overhemd, behorend tot de categorieën Overhemden en Performance overhemden, is ontworpen voor de man die zowel in een zakelijke bespreking als bij een casual gelegenheid wil stralen.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Luxe

Elk overhemd van District Indigo is een meesterwerk, gemaakt met oog voor detail en een ongeëvenaarde kwaliteitsstandaard. De keuze voor hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat elk overhemd niet alleen prachtig valt, maar ook comfort biedt dat de hele dag aanhoudt. De subtiele beige kleur van het Overhemd Pique Performance Beige voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, terwijl de verscheidenheid aan boordmaten ervoor zorgt dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Stijlvol & Chic: Een Statement van Persoonlijkheid

In de wereld van District Indigo is elk kledingstuk meer dan alleen een deel van je garderobe; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het Overhemd Pique Performance Beige is geen uitzondering. Het staat symbool voor de man die waarde hecht aan kwaliteit, stijl en comfort. Een man die begrijpt dat ware elegantie in de details zit. Dit overhemd is de perfecte keuze voor de stijlvolle en chique man die zijn persoonlijkheid wil laten spreken door zijn kleding.

Maak deel uit van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van District Indigo bij Nieuwnieuw.com Herenmode, vertegenwoordigt het Overhemd Pique Performance Beige de nieuwste trends in herenmode, zonder de tijdloze elegantie te verliezen waar het merk om bekend staat. Het is een uitnodiging aan elke man om zijn garderobe te verrijken met een stuk dat zowel veelzijdig als uniek is. In de wereld van vandaag, waar elke keuze een weerspiegeling is van je identiteit, nodigen we je uit om een statement te maken met District Indigo. Laat het Overhemd Pique Performance Beige niet alleen een toevoeging zijn aan je garderobe, maar een weerspiegeling van je streven naar kwaliteit, comfort en stijl. Ontdek nu de volledige collectie en omarm de tijdloze elegantie die alleen District Indigo kan bieden. Stap in de wereld van Nieuwnieuw.com Herenmode, waar elke keuze je dichter bij de perfecte uitdrukking van je persoonlijke stijl brengt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Pique Performance Beige (7.31.025.780 - 048)

Overhemd Pique Performance Beige (7.31.025.780 - 048)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen