Terug

50% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

District Indigo Overhemd Performance Lightblue (7.32.025.781 - 017)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,95 € 59,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Overhemd Performance Lightblue (7.32.025.781 - 017)

Ontdek de verfijnde stijl en comfort van het Overhemd Performance Lightblue van District Indigo. Investeer in kwaliteit en sluit je aan bij de District Indigo familie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klasse van District Indigo: Een Nieuwe Dimensie in Herenmode

Welkom in de wereld van District Indigo, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt van verfijning, comfort en stijl. In de dynamische wereld van vandaag, waar elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt, begrijpen we bij Nieuwnieuw.com Herenmode de behoefte aan een garderobe die niet alleen stijlvol is, maar ook de drager door elke situatie heen loodst. Het Overhemd Performance Lightblue is een perfecte belichaming van deze filosofie.

Voel de Verfijning, Ervaar het Comfort

Stel je voor: een overhemd dat niet alleen uitblinkt in stijl maar ook in comfort en functionaliteit. Het Overhemd Performance Lightblue van District Indigo is ontworpen met de moderne man in gedachten. Een man die waarde hecht aan zowel zijn uiterlijk als zijn comfort gedurende een lange werkdag of een bijzondere gelegenheid. Dit overhemd is jouw metgezel in elk aspect van het leven, van de drukke werkweek tot de ontspannen weekendmomenten.

Een Stijl die Spreekt

In de wereld van Overhemden en Performance overhemden onderscheidt het Overhemd Performance Lightblue zich door zijn unieke mix van elegantie en praktische bruikbaarheid. De subtiele lichtblauwe kleur straalt een serene kalmte uit en biedt tegelijkertijd een veelzijdige basis voor talloze outfitcombinaties. Of het nu gecombineerd wordt met een strakke broek voor een formele gelegenheid of met jeans voor een casual uitstraling, dit overhemd past naadloos in elke garderobe.

De Belofte van Kwaliteit en Duurzaamheid

Elk overhemd van District Indigo is het resultaat van nauwgezet vakmanschap en aandacht voor detail. Het Overhemd Performance Lightblue is geen uitzondering. Gemaakt met hoogwaardige materialen, belooft dit overhemd niet alleen een uitzonderlijke pasvorm en comfort, maar ook een duurzaamheid die de tand des tijds zal doorstaan. Het is een investering in kwaliteit die elke man zichzelf gunt.

Maak deel uit van de District Indigo Familie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de waarde van een tevreden klant. Daarom nodigen we je uit om deel uit te maken van de District Indigo familie. Ontdek een wereld waar mode en functionaliteit samenkomen, waar elk kledingstuk een verhaal vertelt en waar jouw tevredenheid onze prioriteit is. Laat het Overhemd Performance Lightblue van District Indigo je eerste stap zijn in deze boeiende reis.

Wacht Niet Langer

De nieuwe collectie van District Indigo wacht op je. Verrijk je garderobe met het Overhemd Performance Lightblue en ervaar zelf de perfecte balans tussen stijl, comfort en kwaliteit. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en zet de eerste stap naar een stijlvolle en comfortabele toekomst. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Performance Lightblue (7.32.025.781 - 017)

Overhemd Performance Lightblue (7.32.025.781 - 017)

119,95 € 59,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen