Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

District Indigo Coltrui Cotton/Cashmere Navy (7.22.505.550 - 010)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

Maat:

99,95 € 39,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

District Indigo Coltrui Cotton/Cashmere Navy (7.22.505.550 - 010)

Ontdek de luxe District Indigo Coltrui, een mix van katoen en kasjmier. Perfect voor de moderne man, biedt tijdloze stijl en comfort van S tot 3XL. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Coltrui Cotton/Cashmere Navy van District Indigo

Ben je op zoek naar een trui die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de Coltrui Cotton/Cashmere Navy (7.22.505.550 - 010) van District Indigo de perfecte aanwinst voor jouw garderobe. Speciaal ontworpen voor de moderne man van ongeveer 30 jaar oud, combineert deze trui moeiteloos stijl met dagelijks comfort.

Een Essentieel Onderdeel van Jouw Garderobe

Deze navy-kleurige coltrui is een must-have voor elke man die waarde hecht aan een tijdloze look. De trui is niet alleen een klassieker binnen de categorie Truien van District Indigo, maar ook een veelzijdig stuk dat je voor verschillende gelegenheden kunt dragen.

Luxe Materialen voor Ultiem Comfort

De Coltrui Cotton/Cashmere Navy is vervaardigd uit een blend van katoen en kasjmier, wat zorgt voor een ongeëvenaard zacht gevoel op de huid en een comfortabele pasvorm. Of je nu een casual dag hebt of een formele gebeurtenis op de planning staat, deze trui biedt je het beste van twee werelden.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met maten variërend van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm beschikbaar voor iedereen. De Coltrui Cotton/Cashmere Navy is ontworpen om te voldoen aan de Europese maatvoering, waardoor je verzekerd bent van een trui die als gegoten zit.

Stijlvol en Praktisch

Naast de tijdloze uitstraling is de Coltrui Cotton/Cashmere Navy ook uiterst praktisch. Binnen de categorie Truien & Vesten staat deze trui bekend om zijn veelzijdigheid en duurzaamheid. Combineer hem met een nette broek voor een zakelijke look of draag hem over een T-shirt voor een meer ontspannen uitstraling.

Bestel Jouw District Indigo Coltrui Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze essentiële Coltrui Cotton/Cashmere Navy toe aan jouw kledingcollectie. Bezoek de District Indigo pagina en plaats je bestelling. Met een paar simpele klikken ben jij de trotse eigenaar van een trui die stijl en comfort perfect combineert.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Coltrui Cotton/Cashmere Navy (7.22.505.550 - 010)

Coltrui Cotton/Cashmere Navy (7.22.505.550 - 010)

99,95 € 39,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen