Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Knitted Polo Off White (KBIS24-M21 - OFF WHITE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Knitted Polo Off White (KBIS24-M21 - OFF WHITE)

Elevate your style with the timeless Knitted Polo Off White by Blue Industry. Crafted for the modern man, this piece exudes sophistication and impeccable taste. Upgrade your wardrobe with its subtle elegance and unmatched quality.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Knitted Polo Off White

De zoektocht naar de perfecte herenpolo is ten einde. In een wereld waar mode en comfort samensmelten, introduceert Blue Industry de Knitted Polo Off White. Dit stuk is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitdrukking van verfijning en onberispelijke smaak, ontworpen voor de moderne man. Met zijn subtiele elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit tilt deze polo je garderobe naar een hoger niveau.

Een Nieuw Tijdperk van Stijl

De Knitted Polo Off White vertegenwoordigt een harmonie tussen traditionele waarden en hedendaagse trends. Het is een symbool van de man die zowel waarde hecht aan zijn uiterlijk als aan comfort. Deze polo, behorend tot de categorie Polo's en deel uitmakend van de nieuwe collectie van Blue Industry, is de definitie van klasse. Het is de perfecte keuze voor zowel een casual dag uit als een formele gelegenheid, waardoor het een must-have is voor elke garderobe.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Comfort

De Knitted Polo Off White is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit. Het gebruik van premium materialen zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling maar biedt ook een ongekend comfort. De zachte stof voelt aangenaam aan op de huid, terwijl de perfecte pasvorm zorgt voor een flatterend silhouet. Beschikbaar in Europese maten L, M, XL, en XXL, is er voor elke man een perfecte match.

Een Statement van Persoonlijke Stijl

De Knitted Polo Off White is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het straalt zelfvertrouwen en verfijning uit, waardoor je onmiddellijk opvalt in elke menigte. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer geklede outfit, deze polo past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Het is een veelzijdig stuk dat getuigt van een goede smaak en oog voor kwaliteit.

Waarom Kiezen voor de Knitted Polo Off White?

Met zijn tijdloze ontwerp en superieure kwaliteit is de Knitted Polo Off White een investering in je garderobe. Het is niet alleen een toonbeeld van modebewustzijn, maar ook van duurzaamheid. Deze polo is gemaakt om lang mee te gaan, waardoor je keer op keer kunt genieten van zijn comfort en stijl. Bovendien, door te kiezen voor een stuk uit de collectie van Blue Industry, kies je voor een merk dat bekend staat om zijn vakmanschap en aandacht voor detail.

Maak Nu Deel Uit van de Blue Industry Familie

De Knitted Polo Off White is meer dan een aankoop; het is een ervaring. Het is jouw kans om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en comfort. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als modieus is. Laat je verleiden door de charme van de Knitted Polo Off White en ontdek wat het betekent om te kleden met vertrouwen en klasse.

Wacht niet langer. Verken vandaag nog de nieuwe collectie en laat de Knitted Polo Off White jouw stijl definiëren. Jouw zoektocht naar de perfecte polo eindigt hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Knitted Polo Off White (KBIS24-M21 - OFF WHITE)

Knitted Polo Off White (KBIS24-M21 - OFF WHITE)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen