Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Overhemd Taupe (4106.41 - TAUPE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overhemd Taupe (4106.41 - TAUPE)

Ontdek het Overhemd Taupe van Blue Industry: de ideale mix van klassiek en modern voor de trendy man. Vind je perfecte pasvorm en straal klasse uit bij elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Taupe van Blue Industry

Zoek je een overhemd dat zowel klassiek als modern aanvoelt? Het Overhemd Taupe (4106.41 - TAUPE) van Blue Industry is de perfecte aanwinst voor de garderobe van de modebewuste man rond de 30 jaar. Dit overhemd combineert moeiteloos comfort met een scherpe uitstraling, waardoor het een must-have is voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm en Kleur

Met een kleurenpalet dat uitstekend past bij een verscheidenheid aan outfits, is de beige tint van het Overhemd Taupe een subtiele, maar stijlvolle keuze. Het overhemd is verkrijgbaar in verschillende boordmaten - van 38 tot 43 - zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt die bij jouw lichaamsbouw past.

Ontworpen voor de Moderne Man

Het Overhemd Taupe is niet zomaar een overhemd; het is een reflectie van de kwaliteit en het vakmanschap waar Blue Industry bekend om staat. De lange mouwen en de zorgvuldig gekozen stof zorgen ervoor dat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.

Veelzijdig en Modieus

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een casual weekend voor de boeg hebt, het Overhemd Taupe past naadloos in elke setting. Het is een essentieel item binnen de categorie Lange mouw overhemden en een opvallende nieuwkomer in de Nieuwe collectie van Blue Industry.

Ontdek Meer in de Categorie Overhemden

Benieuwd naar meer? Verken de volledige collectie van Overhemden door Blue Industry en vind het overhemd dat bij jouw unieke stijl past. Elk overhemd is een statement van goede smaak en kwaliteit, speciaal ontworpen voor de man die weet wat hij wil.

Bestel Jouw Overhemd Taupe Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit tijdloze overhemd toe aan je kledingcollectie. Bestel het Overhemd Taupe (4106.41 - TAUPE) vandaag nog en stap met vertrouwen elke gelegenheid binnen. Met de juiste combinatie van stijl, comfort en kwaliteit is dit overhemd van Blue Industry een slimme keuze voor elke man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Taupe (4106.41 - TAUPE)

Overhemd Taupe (4106.41 - TAUPE)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen