Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt BLUE (2191.22 - BLUE)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Niet op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Overhemd Lounge jersey shirt BLUE (2191.22 - BLUE)

Ontdek het Blue Industry Lounge jersey shirt BLUE: de stijlvolle keuze voor de moderne man. Perfecte pasvorm, comfortabele jersey stof, en tijdloos blauw. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd Lounge jersey shirt BLUE van Blue Industry

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is het Overhemd Lounge jersey shirt BLUE (2191.22 - BLUE) van Blue Industry precies wat u nodig heeft. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort in zijn dagelijkse garderobe.

Een Nieuwe Toevoeging aan uw Garderobe

De Nieuwe collectie van Blue Industry brengt u de nieuwste trends op het gebied van herenmode. Met dit overhemd bent u verzekerd van een frisse en modieuze look die perfect past bij verschillende gelegenheden, van casual tot zakelijk.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Het Overhemd Lounge jersey shirt BLUE is verkrijgbaar in diverse boordmaten, variërend van 38 tot en met 45, waardoor u gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Het shirt is gemaakt van hoogwaardige jersey stof, wat zorgt voor een aangenaam draagcomfort en een uitstekende bewegingsvrijheid.

Kleur en Stijl

De kleur blauw is tijdloos en veelzijdig, waardoor het overhemd eenvoudig te combineren is met de rest van uw garderobe. Of u nu gaat voor een klassieke jeans of een nette chino, het Overhemd Lounge jersey shirt BLUE vormt de perfecte basis voor uw outfit.

Ontdek de Collectie Overhemden van Blue Industry

Als onderdeel van de categorie Overhemden van Blue Industry, staat dit shirt garant voor kwaliteit en stijl. Bekijk de volledige collectie en vind overhemden die passen bij elke stijl en gelegenheid.

Bestel uw Overhemd Lounge jersey shirt BLUE Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige overhemd toe aan uw garderobe. Bestel het Overhemd Lounge jersey shirt BLUE vandaag nog en stap met vertrouwen elke situatie tegemoet. Met de juiste combinatie van stijl, comfort en kwaliteit is dit overhemd van Blue Industry een must-have voor elke man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Lounge jersey shirt BLUE (2191.22 - BLUE)

Overhemd Lounge jersey shirt BLUE (2191.22 - BLUE)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen