Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Linnen Overhemd Blue (4128.41 - BLUE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Linnen Overhemd Blue (4128.41 - BLUE)

Ontdek het chique Overhemd blue van Blue Industry. Perfecte pasvorm voor de moderne man, veelzijdig blauw en naadloos te stylen. Upgrade je stijl nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd blue (4128.41 - BLUE) van Blue Industry

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel klasse uitstraalt als comfort biedt? Dan is het Overhemd blue (4128.41 - BLUE) van Blue Industry de perfecte keuze voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Dit overhemd, dat deel uitmaakt van de nieuwste collectie, is een onmisbaar item in uw garderobe.

Perfecte Pasvorm en Uitstekende Kwaliteit

Met een keuze uit boordmaten 39 tot en met 43, vindt u gegarandeerd de perfecte pasvorm die aansluit bij uw lichaamsbouw. Het Overhemd blue (4128.41 - BLUE) is met zorg ontworpen om een gestroomlijnde look te bieden zonder in te boeten aan comfort. De lange mouwen en de slimme snit zorgen ervoor dat het overhemd zowel formeel als casual gedragen kan worden.

Een Kleur Die Bij Elke Gelegenheid Past

De kleur blauw is veelzijdig en tijdloos. Het staat symbool voor betrouwbaarheid en elegantie. Of u nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst heeft of een avondje uit met vrienden, met dit blauwe overhemd van Blue Industry bent u altijd goed gekleed.

Naadloze Integratie in Uw Garderobe

Het Overhemd blue (4128.41 - BLUE) is eenvoudig te combineren met andere kledingstukken. Draag het met een nette broek voor een formele uitstraling of met een jeans voor een casual look. Ontdek meer over de veelzijdige overhemden van Blue Industry en voeg dit exemplaar toe aan uw collectie.

Ontworpen voor de Moderne Man

Blue Industry staat bekend om zijn moderne ontwerpen die aansluiten bij de laatste trends. Dit overhemd is geen uitzondering. Het is een reflectie van de hedendaagse man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

Bestel Nu en Verfris Uw Stijl

Wacht niet langer en geef uw garderobe een upgrade met het Overhemd blue (4128.41 - BLUE) van Blue Industry. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van een overhemd dat speciaal is ontworpen voor de moderne man. Bezoek onze Overhemden categorie voor meer informatie en om uw nieuwe favoriete overhemd te vinden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Linnen Overhemd Blue (4128.41 - BLUE)

Linnen Overhemd Blue (4128.41 - BLUE)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen