Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Colbert ocean (JBIS24-M31 - OCEAN)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Colbert ocean (JBIS24-M31 - OCEAN)

Ontdek de Colbert Ocean van Blue Industry: jouw sleutel tot stijl en comfort. Perfecte pasvorm voor elke man, trendy en veelzijdig. Kwaliteit die blijft. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Colbert Ocean van Blue Industry

Bent u op zoek naar een veelzijdige colbert die zowel klasse uitstraalt als comfort biedt? De Colbert Ocean (JBIS24-M31 - OCEAN) van Blue Industry is de perfecte aanvulling op de garderobe van de moderne man. Met zijn verfijnde blauwe kleur en zorgvuldig gekozen maten is dit colbert een must-have voor elke gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Colbert Ocean is verkrijgbaar in confectiematen 48 tot en met 56, waardoor er voor iedere man een perfecte pasvorm beschikbaar is. Of u nu een dag op kantoor heeft of een speciale gelegenheid, dit colbert zorgt ervoor dat u er altijd op uw best uitziet.

Een Nieuwe Collectie Essential

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Blue Industry, staat de Colbert Ocean garant voor de laatste trends op het gebied van herenmode. De colbert valt binnen de categorie Colberts & Gilets, een essentieel onderdeel van de garderobe van de man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

Stijlvol en Praktisch

Deze colbert is niet alleen stijlvol maar ook bijzonder praktisch. De kleur blauw is veelzijdig en makkelijk te combineren met verschillende outfits. Of u nu gaat voor een casual look met een jeans of een formele uitstraling met een pantalon, de Colbert Ocean is de perfecte keuze.

Blue Industry: Synoniem voor Kwaliteit

Als u kiest voor een product van Blue Industry, kiest u voor kwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Met de Colbert Ocean bent u verzekerd van een colbert die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat.

Bestel Nu Uw Colbert Ocean

Wacht niet langer en voeg deze tijdloze colbert toe aan uw collectie. Bestel de Colbert Ocean vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Blue Industry en andere topmerken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert ocean (JBIS24-M31 - OCEAN)

Colbert ocean (JBIS24-M31 - OCEAN)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen