Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Colbert Cobalt (JBI-M20 - COBALT)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Colbert Cobalt (JBI-M20 - COBALT)

Ontdek de tijdloze elegantie van Blue Industry's Colbert Cobalt. Deze diepblauwe colbert belichaamt luxe en comfort, perfect voor elke gelegenheid. Voeg stijl en zelfvertrouwen toe aan je look met dit hoogwaardige kledingstuk. Maak vandaag nog deel uit va

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Colbert Cobalt van Blue Industry

Stap binnen in de wereld van Blue Industry en laat je verrassen door de verfijnde elegantie van de Colbert Cobalt. Dit tijdloze kledingstuk tilt je look naar een hoger niveau en straalt klasse en zelfvertrouwen uit.

Beleef Kwaliteit en Comfort

Met de Colbert Cobalt van Blue Industry ervaar je de perfecte combinatie van hoogwaardige materialen en vakmanschap. De diepe blauwe kleur geeft een gevoel van luxe, terwijl de verschillende confectiematen zorgen voor een comfortabele pasvorm die bij elke man past.

Stijlvolle veelzijdigheid

Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of een casual evenement, de Colbert Cobalt past zich moeiteloos aan aan elke setting. Combineer het met een chino voor een meer relaxte look of draag het met een pantalon voor een meer formele uitstraling.

Ontdek de Nieuwe Collectie van Blue Industry

Laat je inspireren door de nieuwste collectie van Blue Industry en ontdek de tijdloze stukken die je garderobe naar een hoger niveau tillen. Klik hier om alle Colberts & Gilets van Blue Industry te bekijken.

Ervaar de Stijl van Blue Industry

Blue Industry staat bekend om zijn eigentijdse ontwerpen en oog voor detail. Met de Colbert Cobalt voeg je een vleugje verfijning toe aan je kledingkast en laat je zien dat je stijlbewust en zelfverzekerd bent.

Maak Vandaag Nog Deel Uit van de Blue Industry Stijl

Wacht niet langer en voeg de Colbert Cobalt toe aan je collectie. Ontdek de unieke mix van stijl, kwaliteit en comfort die Blue Industry te bieden heeft en geef jezelf de uitstraling die je verdient. Klik nu om de collectie te verkennen en je eigen stijl te versterken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Cobalt (JBI-M20 - COBALT)

Colbert Cobalt (JBI-M20 - COBALT)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen