Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint (24019107 - 15)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint (24019107 - 15)

Verover de scene met BALLIN's Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint. Strak design, comfort fit, en een frisse kleur die jouw look onderscheidt. Scoor nu jouw nieuwe garderobe-essential!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint van BALLIN'

Maak kennis met de perfecte toevoeging aan uw garderobe: de Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint (24019107 - 15). Dit T-shirt, ontworpen voor de moderne man, biedt een combinatie van comfort en stijl die ongeëvenaard is. Met zijn verfrissende donkergroene kleur en strakke lijnen is dit item een must-have voor elke modebewuste man.

Waarom Kiezen voor de Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint?

De Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint is niet zomaar een T-shirt. Het is een statement van kwaliteit en stijl, gebracht door het gerenommeerde merk BALLIN'. Dit T-shirt is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te boeten op comfort. De slim fit pasvorm accentueert het mannelijke silhouet, terwijl de zachte stof zorgt voor een aangenaam draaggevoel gedurende de hele dag.

Productdetails en Specificaties

De Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint is een uitblinker in de categorie T-shirts & Polo's. Het T-shirt is verkrijgbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De kleur groen geeft het T-shirt een unieke en opvallende look die perfect past binnen de nieuwe collectie van BALLIN'. Dit T-shirt is niet alleen een ideale keuze voor casual gelegenheden, maar kan ook moeiteloos worden gecombineerd voor een meer formele outfit.

  • Categorie: T-shirts & Polo's
  • Kleur: Groen
  • Maten: XS, S, M, L, XL, XXL
  • Merk: BALLIN'
  • Stijl: Ronde hals T-shirts
  • Collectie: Nieuwe collectie

Maak Nu de Blits met BALLIN'

Wacht niet langer en voeg de Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint toe aan uw garderobe. Dit T-shirt is een echte blikvanger en biedt een uitstekende gelegenheid om uw stijl naar een hoger niveau te tillen. Met zijn veelzijdigheid en tijdloze design is het een slimme investering voor elke modebewuste man. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en het comfort van BALLIN'!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint (24019107 - 15)

Slim Fit T-shirt Crewneck Dark Mint (24019107 - 15)

€ 49,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen