Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Slim fit Polo Faded Green (24019122 - 76)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit Polo Faded Green (24019122 - 76)

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de Slim Fit Polo Faded Green van BALLIN'. Maak een statement en omarm een leven vol klasse en verfijning. Ervaar het zelf op nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Stijl met de Slim Fit Polo Faded Green

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort samensmelten tot een symfonie van mode met de Slim Fit Polo Faded Green. Een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt in je garderobe, maar ook een verlengstuk wordt van je persoonlijkheid. Gebracht door het vooraanstaande merk BALLIN', is deze polo een ode aan de man die het leven omarmt met een ongeëvenaarde klasse en verfijning.

De Essentie van Elegante Casualheid

De Slim Fit Polo Faded Green overstijgt de traditionele grenzen van casual kleding door een perfecte harmonie van elegantie en ontspanning te bieden. Het is een kledingstuk dat spreekt tot de man die waarde hecht aan zowel zijn uiterlijk als zijn comfort. Met een kleur die de sereniteit van de natuur oproept en een pasvorm die de moderne mannelijkheid viert, biedt deze polo uit de collectie T-shirts & Polo's een tijdloze aantrekkingskracht die nooit uit de mode raakt.

Comfort Ontmoet Stijl

De Slim Fit Polo Faded Green is meer dan alleen een visueel genot; het is een meesterwerk van comfort. Zorgvuldig samengesteld uit materialen die ademen en bewegen met jou mee, biedt deze polo een ongekend comfort dat je van dag tot nacht ondersteunt. Of je nu de drukte van het stadsleven navigeert of geniet van een rustige middag, deze polo zorgt ervoor dat je altijd het beste van jezelf kunt laten zien.

Veelzijdigheid in Jouw Garderobe

De ware kracht van de Slim Fit Polo Faded Green ligt in zijn veelzijdigheid. Deze polo is de definitie van een kledingstuk dat je voor elke gelegenheid kunt dragen, van een informele bijeenkomst tot een meer geklede setting. Het is de ideale keuze voor de man die zijn garderobe wil verrijken met stukken die zowel veelzijdig als stijlvol zijn. Met de Slim Fit Polo Faded Green in je collectie, ben je altijd klaar voor wat het leven ook brengt.

Maak een Statement met BALLIN'

Het kiezen van de Slim Fit Polo Faded Green van BALLIN' is meer dan een keuze voor kwaliteit; het is een statement van jouw unieke stijl en benadering van het leven. Dit kledingstuk belichaamt een levensstijl die streeft naar het beste, niet alleen in mode, maar in alle aspecten van het leven. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een exclusieve wereld waar stijl, comfort en kwaliteit de kern vormen van elke keuze.

Laat de Slim Fit Polo Faded Green een nieuwe dimensie toevoegen aan je garderobe en ervaar hoe het is om elke dag met vertrouwen en stijl te leven. Bezoek nieuwnieuw.com en laat je inspireren door de nieuwste collecties die wachten om ontdekt te worden. Maak vandaag nog jouw keuze en stap in de wereld van BALLIN' waar elke dag een mogelijkheid is om jezelf opnieuw uit te vinden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit Polo Faded Green (24019122 - 76)

Slim fit Polo Faded Green (24019122 - 76)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen