Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Regular fit Pants Sweat Black (24019511 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit Pants Sweat Black (24019511 - 02)

Ontdek de BALLIN' Regular Fit Sweatpants voor de perfecte mix van stijl en comfort. Maak vandaag nog een statement met deze veelzijdige broek!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Stijl met BALLIN' Regular Fit Sweatpants

Elke man zijn reis naar de perfecte garderobe is uniek, een avontuur dat verder gaat dan het simpelweg verzamelen van kledingstukken. Het gaat om het vinden van die speciale stukken die niet alleen passen bij je lichaam, maar ook bij je ziel. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de waarde van deze zoektocht en zijn we verheugd om een kledingstuk te introduceren dat meer is dan een eenvoudige toevoeging aan je garderobe: de BALLIN' Regular Fit Pants Sweat Black. Dit is niet zomaar een broek; het is een belichaming van stijl, comfort en persoonlijkheid.

Voel het Verschil met Ongekende Kwaliteit

De BALLIN' Regular Fit Pants Sweat Black staat symbool voor een ongeëvenaarde kwaliteit en comfort. Elke draad en naad is met de grootste zorg vervaardigd, wat resulteert in een kledingstuk dat spreekt van een diepe toewijding aan uitmuntendheid. Deze broek is speciaal ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel esthetiek als praktisch gemak, en biedt een ongekende ervaring van casual luxe.

Maak een Statement met Subtiele Elegantie

Zwart heeft altijd een bijzondere plaats ingenomen in de wereld van herenmode; het is de kleur van kracht, elegantie en mysterie. De BALLIN' Regular Fit Pants Sweat Black brengt deze elementen samen in een ontwerp dat zowel tijdloos als modern is. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid, van een ontspannen avond met vrienden tot een formele bijeenkomst. Deze broek is de definitie van veelzijdige elegantie.

Gemaakt voor de Dynamische Man

In het snelle ritme van het hedendaagse leven is het essentieel om kleding te hebben die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en bewegingsvrijheid biedt. De BALLIN' Regular Fit Pants Sweat Black is ontworpen met deze levensstijl in gedachten. Beschikbaar in een breed scala aan maten, van XS tot XXL, verzekert het elke man van een perfecte pasvorm. Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van BALLIN', belooft deze broek niet alleen een stijlvolle aanvulling op je garderobe te zijn, maar ook een duurzame investering die je door de dynamiek van het dagelijks leven leidt.

Maak Jouw Stijl Statement Vandaag Nog

Het moment is aangebroken om een stijlstatement te maken dat jouw persoonlijkheid en waarden weerspiegelt. De BALLIN' Regular Fit Pants Sweat Black is meer dan een kledingstuk; het is een uitdrukking van je streven naar kwaliteit, comfort en stijl. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode nodigen we je uit om deel uit te maken van een wereld waar mode en persoonlijke expressie samenkomen. Ontdek de BALLIN' collectie en laat je kleding een verlengstuk zijn van wie je bent. Stap vandaag nog in de kracht van stijl.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Pants Sweat Black (24019511 - 02)

Regular fit Pants Sweat Black (24019511 - 02)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen