Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Slim fit Hoodie Faded Green (24019303 - 76)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Slim fit Hoodie Faded Green (24019303 - 76)

Verrijk je garderobe met de elegante Slim Fit Hoodie Faded Green van BALLIN'. Ervaar klasse en comfort in dit unieke kledingstuk. Ontdek jouw perfecte stijl vandaag nog bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Verrijk Je Garderobe met de Elegante Slim Fit Hoodie Faded Green

Elke man verdient een garderobe die niet alleen zijn persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook zijn levensstijl ondersteunt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode zetten we deze visie om in realiteit met onze zorgvuldig geselecteerde collecties. Een van onze pronkstukken, de Slim Fit Hoodie Faded Green van BALLIN', staat symbool voor de fusie tussen comfort en stijl, speciaal ontworpen voor de moderne man.

Ervaar Ongekende Klasse en Comfort

In het huidige tijdperk waarin mode en functionaliteit samensmelten, biedt de Slim Fit Hoodie Faded Green een unieke kans om je van de massa te onderscheiden. Deze hoodie is niet alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. De zachte, groene kleur en slim fit design accentueren je lichaamsbouw op een subtiele manier, terwijl de kwaliteit van het materiaal je omhult in comfort. Het is de perfecte keuze voor de man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op gemak.

Stap in een Wereld van Verfijning

De Slim Fit Hoodie Faded Green is meer dan een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt door BALLIN', een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit, belichaamt deze hoodie alles waar de moderne man naar op zoek is. Of je nu een dag doorbrengt met vrienden of je voorbereidt op een casual zakelijke bijeenkomst, deze hoodie past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

De Ultieme Uitdrukking van Persoonlijke Stijl

Met de Slim Fit Hoodie Faded Green kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar ook voor een levensstijl. Dit stuk is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt. Het combineert moeiteloos met andere items uit onze Truien & Vesten collectie, waardoor je eindeloos kunt variëren en elke dag opnieuw een unieke outfit kunt samenstellen. De Slim Fit Hoodie Faded Green is niet alleen een kledingstuk, het is een canvas waarop je jouw individualiteit kunt uiten.

Word Lid van de Exclusieve BALLIN' Gemeenschap

Door te kiezen voor de Slim Fit Hoodie Faded Green, word je onderdeel van een exclusieve gemeenschap die kwaliteit, stijl en comfort hoog in het vaandel draagt. Bij BALLIN' geloven we dat elke man het verdient om zich elke dag van zijn beste kant te laten zien. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om aan deze visie te voldoen, en de Slim Fit Hoodie Faded Green is hier het perfecte voorbeeld van.

Ontdek Vandaag Nog Jouw Perfecte Stijl

Waarom zou je wachten om de beste versie van jezelf te worden? De Slim Fit Hoodie Faded Green biedt je de perfecte gelegenheid om je garderobe te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als modern is. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en stap vandaag nog in de wereld van Nieuwnieuw.com Herenmode. Jouw reis naar een stijlvolle en comfortabele garderobe begint hier. Verken onze collecties en vind de perfecte items die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit Hoodie Faded Green (24019303 - 76)

Slim fit Hoodie Faded Green (24019303 - 76)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen