Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Rotated Logo Print Hoodie Taupe (23039313 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Rotated Logo Print Hoodie Taupe (23039313 - 53)

Ontdek de BALLIN' Rotated Logo Print Hoodie Taupe: dé trendy must-have voor de modebewuste man. Perfecte pasvorm, subtiele kleuren en topkwaliteit. Shop nu jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Rotated Logo Print Hoodie Taupe van BALLIN'

Zoek je een hoodie die comfort en stijl naadloos combineert? Dan is de Rotated Logo Print Hoodie Taupe van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze hoodie is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan kwaliteit en een trendy uitstraling.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Rotated Logo Print Hoodie is verkrijgbaar in Europese maten van XS tot XXL, waardoor er voor iedere man een perfecte pasvorm bij zit. Of je nu op zoek bent naar een strakke look of een meer ontspannen pasvorm, deze hoodie voldoet aan al je wensen.

Subtiele Kleuren, Grote Impact

De kleuren beige en bruin zijn veelzijdig en makkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu gaat voor een casual dagje uit of een relaxte avond thuis, de Rotated Logo Print Hoodie past bij elke gelegenheid. De subtiele kleuren zorgen voor een stijlvolle impact zonder te overheersen.

Hoogwaardige Kwaliteit van BALLIN'

Als je kiest voor de Rotated Logo Print Hoodie, kies je voor de hoogwaardige kwaliteit waar BALLIN' bekend om staat. Deze hoodie is niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam, zodat je er seizoen na seizoen van kunt genieten.

Een Must-have in Je Garderobe

Deze hoodie is een echte must-have voor de moderne man. De Rotated Logo Print Hoodie is niet alleen een item uit de categorie Truien & Vesten, maar ook een statement stuk dat laat zien dat je oog hebt voor de laatste trends.

Bestel Nu en Maak een Statement

Ben je klaar om een statement te maken met je kledingkeuze? Bestel dan nu de Rotated Logo Print Hoodie Taupe en voeg een stijlvolle en comfortabele optie toe aan je garderobe. Met de categorieën Merken, Hooded sweaters, BALLIN, Truien & Vesten, Truien, Truien weet je zeker dat je een item kiest dat bij jouw stijl past.

Wacht niet langer en verrijk je kledingcollectie met de Rotated Logo Print Hoodie Taupe van BALLIN'. Een hoodie die stijl, comfort en kwaliteit belooft. Bestel vandaag nog!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Rotated Logo Print Hoodie Taupe (23039313 - 53)

Rotated Logo Print Hoodie Taupe (23039313 - 53)

79,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen