Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Regular fit Vest Sand (24019305 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit Vest Sand (24019305 - 46)

Ontdek BALLIN's Regular fit Vest Sand: de perfecte mix van stijl en comfort. Ideaal voor elke man en elke gelegenheid. Scoor nu jouw maat XS-XXL!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Regular fit Vest Sand van BALLIN'

Zoek je een vest dat zowel comfortabel als modieus is? Dan is de Regular fit Vest Sand van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert dit vest moeiteloos stijl met functionaliteit.

Perfecte Pasvorm en Kwaliteit

De Regular fit Vest Sand is een must-have in de garderobe van elke man. Het vest is gemaakt met oog voor detail en biedt een regular fit die comfortabel zit en tegelijkertijd een verzorgde uitstraling geeft. Verkrijgbaar in Europese maten van XS tot XXL, vind je altijd de perfecte maat die bij jouw lichaamsbouw past.

Veelzijdige Beige Kleur

De subtiele beige kleur van het vest maakt het een veelzijdig kledingstuk dat je moeiteloos kunt combineren met andere items uit je kledingkast. Of je nu gaat voor een casual look met een jeans of een meer geklede outfit met een chino, de Regular fit Vest Sand voegt altijd een stijlvol element toe aan je look.

Ontdek BALLIN's Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van BALLIN's Truien & Vesten, staat de Regular fit Vest Sand garant voor de nieuwste trends en hoogwaardige materialen. BALLIN' staat bekend om zijn kwalitatieve kleding die stijl en comfort combineert, en dit vest is daar geen uitzondering op.

Ideaal voor Elke Gelegenheid

Of je nu een dag op kantoor hebt, een avond uit met vrienden, of gewoon een relaxte dag thuis, de Regular fit Vest Sand is geschikt voor elke gelegenheid. Het is de ideale toevoeging aan je garderobe, waarmee je zonder moeite een modieuze en mannelijke uitstraling creëert.

Shop Jouw Nieuwe Vest Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de Regular fit Vest Sand toe aan je kledingcollectie. Bezoek BALLIN' en ontdek hoe dit vest jouw stijl naar een hoger niveau kan tillen. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort en moderne mode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Vest Sand (24019305 - 46)

Regular fit Vest Sand (24019305 - 46)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen