Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Regular fit Vest Black (24019305 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit Vest Black (24019305 - 02)

Ontdek de kracht van stijl met het Regular Fit Vest Black van BALLIN'. Transformeer je uitstraling en zelfverzekerdheid met dit pronkstuk. Kies voor kwaliteit en stijl bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Diepte van Stijl met het Regular Fit Vest Black

De zoektocht naar het ultieme kledingstuk dat zowel elegantie als comfort belichaamt, eindigt bij het Regular Fit Vest Black van BALLIN'. Dit niet zomaar een toevoeging aan je kledingcollectie, maar een ware transformatie van je uitstraling en zelfverzekerdheid. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode weten we dat de juiste outfit de kracht heeft om niet alleen je dag, maar je hele levenshouding te veranderen. Laat ons je meenemen op een reis waarbij stijl en persoonlijkheid samensmelten in dit unieke kledingstuk.

De Essentie van Elegante Mannelijkheid

Het Regular Fit Vest Black is het toonbeeld van wat het betekent om met verfijning door het leven te gaan. Als pronkstuk uit onze Truien & Vesten collectie, staat dit vest voor meer dan alleen kleding. Het is een symbool van een levensstijl, een keuze voor kwaliteit en aandacht voor detail. De diepzwarte kleur reflecteert een gevoel van kracht en zelfvertrouwen, essentieel voor de moderne man die zijn stijl naar een hoger niveau tilt.

Naadloze Integratie in Jouw Leven

Ongeacht de gelegenheid, het Regular Fit Vest Black biedt de veelzijdigheid en het comfort dat je zoekt. Het is ontworpen met de moderne man in gedachten, waarbij een perfecte balans tussen stijl en comfort wordt gegarandeerd. Beschikbaar in een breed scala aan maten, verzekert dit vest een ideale pasvorm voor iedereen. Het is meer dan alleen een kledingstuk; het is een partner in je dagelijkse leven.

De Kernwaarden van BALLIN'

Als onderdeel van de BALLIN' collectie, is dit vest doordrenkt met de waarden van het merk: kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Elk stuk vertelt het verhaal van toewijding aan uitmuntendheid, ontworpen om niet alleen vandaag te dragen, maar als een blijvende aanvulling op je garderobe. Het Regular Fit Vest Black staat symbool voor deze belofte, een belichaming van tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit.

Creëer Jouw Unieke Stijl

Dit vest biedt je de vrijheid om te experimenteren met je look. Of je het nu combineert met een strak overhemd voor een zakelijke bijeenkomst, of over een casual T-shirt draagt voor een avond uit, het Regular Fit Vest Black past zich aan jouw stijl aan. Het is de basis waarop je kunt bouwen, een canvas om je persoonlijkheid te uiten.

Ontdek de Mogelijkheden Vandaag Nog

Wacht niet langer om je garderobe en je leven te verrijken met het Regular Fit Vest Black. Dit is jouw moment om een statement te maken, om te kiezen voor een leven vol stijl en zelfverzekerdheid. Ontdek de volledige collectie van Nieuwnieuw.com Herenmode, waar kwaliteit en stijl hand in hand gaan. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak de keuze die je leven zal veranderen. Het Regular Fit Vest Black en de wereld van Nieuwnieuw.com Herenmode wachten op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Vest Black (24019305 - 02)

Regular fit Vest Black (24019305 - 02)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen