Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck White (24019116 - 01)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck White (24019116 - 01)

Ontdek de kracht van stijl met het Regular fit T-shirt Crewneck White van BALLIN'. Transformeer je garderobe en laat je ware zelf stralen. Koop nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Beleef de Essentie van Stijl met het Regular fit T-shirt Crewneck White

Stap in de wereld van ongekende stijl en comfort met het Regular fit T-shirt Crewneck White, een kledingstuk dat meer is dan slechts een deel van je garderobe. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een canvas dat wacht om tot leven te worden gebracht door jouw unieke stijl. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de waarde van kwaliteit en de kracht van een goed T-shirt. Daarom zijn we trots om je een exclusief stuk van BALLIN' aan te bieden, dat staat voor elegantie, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Ontdek de Kracht van Eenvoud

In een wereld die constant in beweging is, biedt het Regular fit T-shirt Crewneck White van BALLIN' een ankerpunt van rust en zelfverzekerdheid. Dit T-shirt, met zijn perfecte pasvorm en onberispelijke witte kleur, is het toonbeeld van eenvoud die kracht uitstraalt. Het nodigt je uit om je eigen stijl te definiëren, of je nu kiest voor een casual look of een meer formele uitstraling. Het is de ultieme uiting van persoonlijke vrijheid en zelfexpressie.

Een T-shirt dat met je Meegroeit

De kwaliteit van het Regular fit T-shirt Crewneck White spreekt boekdelen over de toewijding van BALLIN' aan duurzaamheid en vakmanschap. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een investering in je garderobe die de tand des tijds zal doorstaan. Met maten variërend van XS tot XXL, is er een perfecte pasvorm voor elke man, waardoor je je op je best voelt, elke dag weer.

Stijl die Verder Gaat dan Mode

Het witte T-shirt is al lang een icoon in de herenmode, een symbool van tijdloze stijl en veelzijdigheid. In samenwerking met BALLIN' wordt dit basisstuk verheven tot een kunstwerk, met subtiele details en branding die de moderne man aanspreken. Het Regular fit T-shirt Crewneck White is meer dan een mode-item; het is een levensstijl, een statement van wie je bent en waar je voor staat.

Maak een Bewuste Keuze

In een tijd waarin duurzaamheid en bewuste keuzes steeds belangrijker worden, laat het Regular fit T-shirt Crewneck White zien dat stijl en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Dit T-shirt is niet alleen een toonbeeld van modebewustzijn, maar ook van een bewuste levenshouding, waarbij kwaliteit en duurzaamheid vooropstaan.

Verrijk je Levensstijl met BALLIN'

De keuze voor het Regular fit T-shirt Crewneck White van BALLIN' is een keuze voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een gemeenschap die waarde hecht aan de kunst van het kleden en de kracht van persoonlijke uitdrukking. Of je nu op zoek bent naar T-shirts & Polo's, ronde hals T-shirts of de nieuwste collecties, Nieuwnieuw.com Herenmode biedt je een exclusieve selectie van BALLIN' kleding die elke gelegenheid bijzonder maakt.

Laat je niet beperken door de conventies van de mode. Ontdek de vrijheid en de kracht van het Regular fit T-shirt Crewneck White. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ervaar hoe BALLIN' je persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen. Maak nu de keuze die je garderobe transformeert en laat zien wie je werkelijk bent.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck White (24019116 - 01)

Regular fit T-shirt Crewneck White (24019116 - 01)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen