Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24019116 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24019116 - 46)

Ontdek nu de tijdloze klasse van BALLIN' T-shirts bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Maak vandaag nog jouw stijlstatement met het Regular fit T-shirt Crewneck Sand. Ervaar perfecte stijl, comfort en kwaliteit! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van BALLIN' T-shirts

De zoektocht naar het perfecte T-shirt eindigt hier, bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Wij begrijpen de kunst van het kleden en brengen dit tot uiting met onze zorgvuldig geselecteerde collectie van BALLIN' T-shirts. Het Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24019116 - 46) is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit die elke man verdient.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

In de wereld van herenmode is het vinden van dat ene T-shirt dat zowel comfort als stijl biedt, een zeldzaamheid. BALLIN' heeft dit begrepen en biedt een collectie die deze twee essentiële elementen perfect combineert. Het Regular fit T-shirt Crewneck Sand is ontworpen met de moderne man in gedachten, die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort in zijn dagelijkse leven.

Een T-shirt voor Elke Gelegenheid

Of het nu gaat om een casual uitje met vrienden, een relaxte dag thuis, of een meer geklede gelegenheid, dit T-shirt past naadloos in elke setting. De subtiele kleur beige en de klassieke ronde hals zorgen ervoor dat het T-shirt veelzijdig is en makkelijk te combineren met andere kledingstukken uit je garderobe. Bezoek onze collectie T-shirts & Polo's voor meer inspiratie.

Exclusiviteit en Comfort in Één

BALLIN' staat bekend om zijn exclusieve designs en ongeëvenaarde kwaliteit. Het Regular fit T-shirt Crewneck Sand is daar geen uitzondering op. Beschikbaar in maten variërend van XS tot XXL, er is een perfecte pasvorm voor elke man. De zorgvuldige selectie van stoffen zorgt ervoor dat het T-shirt niet alleen stijlvol is, maar ook ongekend comfortabel om te dragen.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer en voeg dit essentiële stuk toe aan jouw garderobe. Laat het Regular fit T-shirt Crewneck Sand van BALLIN' de basis zijn van jouw persoonlijke stijl. Verken de nieuwe collectie en ontdek hoe dit T-shirt en andere kledingstukken van topmerken jouw look kunnen transformeren. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de waarde van kwaliteit en stijl, en brengen we dit samen in onze zorgvuldig samengestelde collectie.

Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Laat het Regular fit T-shirt Crewneck Sand van BALLIN' jouw nieuwe favoriete kledingstuk worden. Ontdek nu de volledige collectie en maak van elke dag een stijlvolle gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24019116 - 46)

Regular fit T-shirt Crewneck Sand (24019116 - 46)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen