Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019109 - 39)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019109 - 39)

Upgrade je stijl met het BALLIN' Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue. Perfecte pasvorm, frisse kleur, ideaal voor elke look. Scoor nu jouw nieuwe favoriete shirt!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue van BALLIN'

Bent u op zoek naar een veelzijdige toevoeging aan uw garderobe? De Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue is een must-have voor elke modebewuste man. Dit stijlvolle T-shirt, aangeboden door het trendy merk BALLIN', belichaamt comfort en klasse in een casual ontwerp dat perfect is voor elke gelegenheid.

Waarom kiezen voor het Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue?

Dit T-shirt is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en kwaliteit. De lichtblauwe kleur geeft een frisse touch aan uw outfit, terwijl de regular fit zorgt voor een ontspannen maar flatterende pasvorm. Het is het ideale T-shirt voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als uitstraling.

Productdetails en Specificaties

De Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue is een topkeuze binnen onze T-shirts & Polo's categorie. Het T-shirt is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL, waardoor het geschikt is voor vrijwel elke lichaamsbouw. De kleur blauw is niet alleen tijdloos, maar ook makkelijk te combineren met verschillende kledingstukken en accessoires.

  • Kleur: Blauw
  • Maten: XS, S, M, L, XL, XXL
  • Categorie: T-shirts & Polo's
  • Collectie: Nieuwe collectie, BALLIN', Ronde hals T-shirts

Maak uw stijl compleet met BALLIN'

Het Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue is meer dan alleen een T-shirt; het is een verlengstuk van uw persoonlijke stijl. Het past naadloos binnen de nieuwe collectie van BALLIN' en is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en een trendy uitstraling. Combineer het met een jeans voor een casual look of draag het onder een blazer voor een smart-casual gelegenheid.

Wacht niet langer!

Bent u klaar om uw garderobe te verrijken met de Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue van BALLIN'? Deze must-have is een populaire keuze en voorraden zijn beperkt. Voeg een vleugje klasse toe aan uw dagelijkse outfits en bestel vandaag nog. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en zorg dat u er snel bij bent!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019109 - 39)

Regular fit T-shirt Crewneck Lt Blue (24019109 - 39)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen