Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue (24019504 - 39)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue (24019504 - 39)

Ontdek de ultieme zomeressential: Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue van BALLIN'. Comfort, stijl en kwaliteit in één. Verrijk je zomergarderobe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Ultieme Zomeressential: De Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue

Zodra de zon zich laat zien en de temperatuur stijgt, is er niets dat meer vrijheid en comfort biedt dan de perfecte korte broek. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man streeft naar een combinatie van stijl, comfort en kwaliteit in zijn zomergarderobe. Daarom zijn we trots om de Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue van BALLIN' te presenteren, een stuk dat niet alleen voldoet aan deze eisen, maar ze zelfs overtreft.

Een Synoniem voor Comfort en Stijl

Deze korte broek, behorend tot de categorie Broeken & Jeans, is meer dan zomaar een kledingstuk. Het is een belofte van ongeëvenaard comfort en een onberispelijke stijl, speciaal ontworpen voor de moderne man. De lichtblauwe kleur reflecteert de helderheid van de zomer en voegt een frisse toets toe aan je dagelijkse look, terwijl de regular fit zorgt voor een ontspannen maar verzorgde uitstraling.

De Kracht van Kwaliteit en Merk

De keuze voor BALLIN' als merk voor deze korte broek is geen toeval. Bekend om hun toewijding aan kwaliteit en hun gevoel voor hedendaagse trends, biedt BALLIN' kledingstukken die niet alleen vandaag de dag relevant zijn, maar ook morgen hun waarde behouden. Deze korte broek is het perfecte voorbeeld van hun vakmanschap, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om duurzaamheid en stijl te garanderen.

Een Must-have voor Elke Gelegenheid

Of je nu een middag op het terras plant, een wandeling langs het strand maakt of een casual zomerfeest bijwoont, de Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue is veelzijdig genoeg om elke gelegenheid aan te kunnen. Gecombineerd met een simpele T-shirt of een stijlvol overhemd, deze korte broek past zich moeiteloos aan jouw persoonlijke stijl aan.

Voel de Zomer in Elke Beweging

Het unieke aan deze korte broek is niet alleen zijn uiterlijk, maar ook het gevoel dat het geeft bij het dragen. De zachte sweatstof biedt een ongekend comfort, waardoor je vrij kunt bewegen en elke zomerdag ten volle kunt beleven. Het is kleding die met je meebeweegt, je niet beperkt, en je in staat stelt om elk moment te omarmen.

Waarom Wachten? Verrijk Je Zomergarderobe Vandaag Nog!

Met de Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue van BALLIN' kies je niet alleen voor een stijlvolle en comfortabele zomer, maar ook voor een kledingstuk dat je persoonlijkheid onderstreept. Dit is jouw kans om een statement te maken en te genieten van elk zomers avontuur met vertrouwen en stijl.

Wacht niet langer en ontdek nu de nieuwste collectie op Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat deze kans niet voorbijgaan om jouw zomergarderobe te verrijken met de ultieme combinatie van comfort, kwaliteit en stijl. Beleef de zomer als nooit tevoren!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue (24019504 - 39)

Regular fit Korte broek Sweat Lt Blue (24019504 - 39)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen