Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green (24019504 - 76)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green (24019504 - 76)

Ontdek de tijdloze stijl en comfort van de Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green van BALLIN'. Voeg klasse toe aan elke look met dit veelzijdige kledingstuk. Koop nu bij Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van wie je bent. In de dynamische wereld van herenmode, waar trends komen en gaan, blijft de zoektocht naar tijdloze stukken die zowel comfort als klasse uitstralen, voortduren. Nieuwnieuw.com Herenmode presenteert met trots de BALLIN' Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green - een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt in je garderobe, maar ook een nieuwe definitie geeft aan dagelijks comfort en stijl.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

In een wereld waar de eerste indruk alles kan betekenen, biedt de Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green van BALLIN' een ongeëvenaarde combinatie van stijl en comfort. Deze korte broek, perfect voor de moderne man die waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit, belichaamt de essentie van casual elegantie. De subtiele faded green tint voegt een vleugje kleur toe aan je garderobe, terwijl de zachte sweatstof garant staat voor optimaal draagcomfort gedurende de hele dag.

Een Symbool van Moderniteit en Veelzijdigheid

De Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green is meer dan alleen een kledingstuk; het is een symbool van moderniteit en veelzijdigheid. Of je nu een middag in de stad doorbrengt, een casual bijeenkomst met vrienden hebt, of gewoon thuis ontspant, deze korte broek past naadloos in elke setting. Dankzij de zorgvuldige selectie van hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail waar BALLIN' om bekendstaat, ben je verzekerd van een kledingstuk dat niet alleen vandaag de dag, maar ook in de toekomst, een vaste plek in je garderobe zal hebben.

Voeg een Vleugje Klasse toe aan je Casual Look

De Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green bewijst dat casual kleding niet ten koste hoeft te gaan van stijl en klasse. Met zijn perfecte pasvorm en de veelzijdige groene tint, biedt deze korte broek eindeloze combinatiemogelijkheden. Combineer het met een simpele witte T-shirt en sneakers voor een ontspannen daguitje, of draag het met een polo en loafers voor een meer geklede gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met deze korte broek in je garderobe ben je klaar voor elke gelegenheid.

Ontdek BALLIN' bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Als dé online aanbieder van herenmode, nodigt Nieuwnieuw.com je uit om de nieuwe collectie van BALLIN' te ontdekken. Van Broeken & Jeans tot sweat shorts en meer, vind je bij ons alles voor een geheel nieuwe outfit. De Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green is slechts een voorbeeld van de topkwaliteit en stijl die BALLIN' te bieden heeft. Wacht niet langer en voeg dit essentiële stuk toe aan je garderobe.

Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met de nieuwe collectie van BALLIN'. Laat je inspireren en verrijk je garderobe met kledingstukken die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Want bij Nieuwnieuw.com Herenmode, geloven we dat elke man de kans verdient om zich op zijn best te voelen en er op zijn best uit te zien.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green (24019504 - 76)

Regular Fit Korte Broek Sweat Faded Green (24019504 - 76)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen