Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Regular fit Hoodie Off White (24019309 - 45)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Regular fit Hoodie Off White (24019309 - 45)

Verrijk je garderobe met de elegante Regular fit Hoodie Off White van BALLIN'. Luxe, stijl en comfort in één. Ontdek onze collectie en upgrade je stijl vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Verrijk Je Garderobe met de Elegante Uitstraling van de Regular fit Hoodie Off White

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien met de Regular fit Hoodie Off White. Dit kledingstuk belichaamt meer dan alleen mode; het is een levensstijlkeuze voor de man die waarde hecht aan een onberispelijke uitstraling zonder in te leveren op comfort. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode, jouw online bestemming voor herenmode, begrijpen we de dynamische levensstijl van de moderne man. Daarom bieden we kleding die niet alleen voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en stijl, maar ook de veelzijdigheid biedt die essentieel is voor het hedendaagse leven.

Voel de Luxe, Beleef de Stijl

De Regular fit Hoodie Off White, zorgvuldig vervaardigd door het vooraanstaande merk BALLIN', is het toonbeeld van hoe een kledingstuk kan transformeren van een eenvoudige hoodie naar een statement piece. Deze hoodie is niet alleen een kledingstuk; het is een ervaring. De subtiele elegantie en de zachte, ademende stof zorgen ervoor dat je je niet alleen op je best voelt, maar ook op je meest comfortabel.

De Essentie van Kwaliteit

Elk detail van de Regular fit Hoodie Off White weerspiegelt de toewijding van BALLIN' aan kwaliteit. Van de keuze van de stof tot de afwerking, elk aspect is zorgvuldig overwogen om een hoodie te creëren die zowel duurzaam als stijlvol is. Het is een kledingstuk dat is ontworpen met het oog op de toekomst, klaar om een essentieel onderdeel van je garderobe te worden.

Wit: Een Canvas voor Persoonlijke Expressie

De keuze voor wit in deze hoodie is strategisch; het dient als een canvas voor persoonlijke expressie. Wit is veelzijdig, tijdloos en biedt de drager de vrijheid om zijn eigen stijl te definiëren. Of je nu kiest voor een casual look of het combineert met formelere kledingstukken, de Regular fit Hoodie Off White past zich moeiteloos aan jouw persoonlijke stijl aan.

Ontdek Onze Uitgebreide Collectie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode gaat het niet alleen om het aanbieden van kleding; het gaat om het creëren van een levensstijl. De Regular fit Hoodie Off White maakt deel uit van onze brede collectie van Truien & Vesten, waar elke man iets kan vinden dat bij zijn unieke stijl past. Van de casual dagen tot de momenten waarop je een onuitwisbare indruk wilt achterlaten, onze collectie biedt voor ieder wat wils.

Laat deze kans niet voorbijgaan om een stukje tijdloze elegantie en ongeëvenaard comfort toe te voegen aan je garderobe. De Regular fit Hoodie Off White is meer dan een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Ontdek vandaag nog wat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft en til je stijl naar een hoger niveau.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Hoodie Off White (24019309 - 45)

Regular fit Hoodie Off White (24019309 - 45)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen