Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Pocket Puffer Jas Taupe (23039403 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

179,99 € 54,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Pocket Puffer Jas Taupe (23039403 - 53)

Upgrade je winterstijl met de BALLIN' Pocket Puffer Jas Taupe. Perfecte pasvorm, warm en trendy - de ideale keuze voor de modebewuste man. Scoor nu jouw must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Pocket Puffer Jas Taupe van BALLIN'

Zoek je een stijlvolle winterjas die je warm houdt tijdens de koude maanden en tegelijkertijd je look naar een hoger niveau tilt? Dan is de Pocket Puffer Jas Taupe (23039403 - 53) van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze jas is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte combinatie van comfort en stijl

De Pocket Puffer Jas Taupe is niet zomaar een jas; het is de perfecte fusie van comfort en stijl. Met zijn trendy taupe kleur en de verfijnde afwerking is deze jas een must-have voor elke garderobe. De jas valt onder de categorie BALLIN en representeert het merk met trots.

Ontworpen voor de moderne man

Deze jas is ontworpen met de moderne man in gedachten. De jas biedt niet alleen warmte en bescherming tegen de elementen, maar zorgt ook dat je er altijd op je best uitziet. Of je nu onderweg bent naar het werk of een avondje uit met vrienden, de Pocket Puffer Jas Taupe is de ideale keuze.

Keuze uit diverse maten

De Pocket Puffer Jas Taupe is beschikbaar in Europese maten S, M, L, XL en XXL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De jas valt soepel en comfortabel, wat zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid.

Hoogwaardige materialen

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze jas niet alleen comfort, maar is hij ook duurzaam. De jas gaat lang mee en blijft er seizoen na seizoen goed uitzien.

Deel van de nieuwe collectie

De Pocket Puffer Jas Taupe maakt deel uit van de nieuwe collectie jassen van BALLIN' en is een echte blikvanger. Het is een jas die je niet alleen warm houdt, maar ook laat zien dat je oog hebt voor de laatste trends.

Bestel nu jouw Pocket Puffer Jas Taupe

Ben je klaar om je wintergarderobe te upgraden met de Pocket Puffer Jas Taupe? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jouw nieuwe favoriete jas. Met zijn veelzijdige kleur en tijdloze ontwerp is deze jas een investering waar je geen spijt van zult krijgen.

Ontdek de volledige collectie winterjassen en andere categorieën zoals BALLIN en jassen op Nieuw Nieuw en vind de perfecte items die bij jouw stijl passen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pocket Puffer Jas Taupe (23039403 - 53)

Pocket Puffer Jas Taupe (23039403 - 53)

179,99 € 54,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen