Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43)

Ontdek het BALLIN' Original Icon Logo T-shirt in stijlvol donkerblauw. Perfecte pasvorm voor elke man, tijdloze look en optimaal comfort. Jouw must-have voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43)

Zoek je een veelzijdig T-shirt dat zowel comfort als stijl biedt? Dan is het Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43) van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Dit T-shirt, ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert naadloos kwaliteit met een tijdloze uitstraling.

Een T-shirt voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual dagje uit hebt of een avondje uit met vrienden, dit T-shirt is de perfecte keuze. De diepe navy kleur en het subtiele logo van BALLIN' zorgen voor een onmiskenbare look die bij elke outfit past. Bekijk onze collectie in de categorie T-shirts & Polo's en ontdek hoe je dit T-shirt kunt combineren voor elke gelegenheid.

Comfort en Kwaliteit

De Original Icon Logo T-shirt Dark Blue is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort garanderen. De pasvorm is ontworpen om de moderne man te flatteren, ongeacht je maat. Kies uit Europese maten XS tot XXL en ervaar de ideale fit voor jouw lichaam.

De Nieuwe Collectie van BALLIN'

Als onderdeel van de nieuwe collectie, staat dit T-shirt garant voor de nieuwste trends en kwaliteit die je van BALLIN' mag verwachten. Het is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man die waarde hecht aan zowel mode als functionaliteit.

Bestel Jouw Original Icon Logo T-shirt Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg dit must-have T-shirt toe aan je garderobe. Bestel het Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43) vandaag nog en stap met vertrouwen de wereld in, wetende dat je gekleed bent in een T-shirt dat zowel stijl als comfort biedt.

Ontdek meer van onze T-shirts & Polo's collectie en vind de perfecte aanvulling op je stijl. Met BALLIN' ben je altijd verzekerd van een trendy look en uitstekende kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43)

Original Icon Logo T-shirt Dark Blue (19102 - 43)

€ 49,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen