Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Original Icon Logo Sweater Taupe (23039302 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Original Icon Logo Sweater Taupe (23039302 - 53)

Ga voor stijl en comfort met de BALLIN' Original Icon Logo Sweater Taupe. Perfecte pasvorm, duurzaam materiaal en een must-have voor de trendy man. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Original Icon Logo Sweater Taupe van BALLIN'

Ben je op zoek naar een trendy en comfortabele trui die perfect past bij jouw dynamische levensstijl? Dan is de Original Icon Logo Sweater Taupe van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze trui is speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Must-have voor de Modieuze Man

Deze sweater is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Met zijn subtiele beige kleur en het iconische BALLIN' logo is deze trui een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Of je nu een relaxte dag hebt of een casual outfit nodig hebt voor een avondje uit, de Original Icon Logo Sweater Taupe is de ideale keuze.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De Original Icon Logo Sweater is beschikbaar in Europese maten van XS tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm bij zit. De trui is ontworpen om comfortabel te zitten zonder in te boeten aan stijl, zodat je er altijd op je best uitziet.

Ontworpen voor Duurzaamheid en Comfort

Bij BALLIN' weten we dat comfort net zo belangrijk is als stijl. Daarom is de Original Icon Logo Sweater gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en tegelijkertijd duurzaam zijn. Zo kun je keer op keer genieten van je favoriete trui, zonder dat deze zijn vorm of kleur verliest.

De Nieuwe Collectie van BALLIN'

Deze sweater maakt deel uit van de nieuwe collectie Truien & Vesten van BALLIN', waarbij de focus ligt op het combineren van klassieke stijlen met moderne trends. Bekijk de collectie en ontdek hoe je de Original Icon Logo Sweater Taupe kunt combineren met andere items om jouw unieke look te creëren.

Bestel Jouw Original Icon Logo Sweater Taupe Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze essentiële trui toe aan je garderobe. Bestel de Original Icon Logo Sweater Taupe en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die BALLIN' te bieden heeft. Met zijn tijdloze ontwerp en comfortabele pasvorm is het de perfecte aanwinst voor elke outfit.

Ontdek de volledige collectie van BALLIN' en upgrade je garderobe met de nieuwste trends in Truien & Vesten. Jouw nieuwe favoriete sweater wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Original Icon Logo Sweater Taupe (23039302 - 53)

Original Icon Logo Sweater Taupe (23039302 - 53)

79,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen