Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue (23039304 - 36)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue (23039304 - 36)

Ga voor stijl en comfort met de BALLIN' Original Icon Logo Sweater in mid-blauw. Perfecte pasvorm voor elke man, duurzaam en veelzijdig. Scoor jouw nieuwe favoriete trui nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue

Zoek je een trui die zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue van BALLIN' de perfecte keuze voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Deze sweater is niet alleen een trendy toevoeging aan je garderobe, maar ook een uiting van jouw gevoel voor mode en kwaliteit.

Exclusieve Stijl voor de Moderne Man

Als onderdeel van de nieuwe collectie Truien & Vesten, biedt de Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue een frisse kijk op de klassieke trui. Met zijn opvallende logo en mid-blauwe kleur, is deze trui een echte blikvanger die elke casual outfit naar een hoger niveau tilt.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Deze sweater is beschikbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor je gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Of je nu een slanke of een bredere bouw hebt, de Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue is ontworpen om comfortabel te zitten en je figuur te flatteren.

Kwaliteit en Comfort in Één

BALLIN' staat bekend om hun kwalitatief hoogwaardige kleding, en deze trui is daar geen uitzondering op. Gemaakt van zachte, duurzame materialen, zorgt de Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue voor optimaal comfort en een lange levensduur. Of je nu thuis ontspant of op pad gaat met vrienden, deze trui biedt je het beste van beide werelden.

Veelzijdigheid en Gemak

De subtiele, maar stijlvolle kleur blauw maakt het eenvoudig om deze trui te combineren met verschillende kledingstukken. Draag hem over een overhemd voor een smart-casual look, of combineer hem met een spijkerbroek voor een relaxed weekend. De Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue is een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die nooit uit de mode raakt.

Bestel Nu Jouw Nieuwe Favoriete Trui

Wacht niet langer en voeg deze must-have trui toe aan je collectie. Bezoek de officiële BALLIN' pagina of klik door naar onze categorie Truien & Vesten om jouw Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue vandaag nog te bestellen. Ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue (23039304 - 36)

Original Icon Logo Print Sweater Mid Blue (23039304 - 36)

79,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen