Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Original Icon Logo Polo Black (19103 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Original Icon Logo Polo Black (19103 - 02)

Ontdek de BALLIN' Original Icon Logo Polo Black: jouw veelzijdige must-have. Perfecte pasvorm, tijdloze stijl, superieur comfort. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Original Icon Logo Polo Black (19103 - 02)

Ben je op zoek naar een veelzijdige polo die zowel casual als netjes gedragen kan worden? Dan is de Original Icon Logo Polo Black van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Deze polo is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Tijdloze Toevoeging aan Jouw Garderobe

De Original Icon Logo Polo Black is een tijdloze klassieker met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, deze polo is de ideale keuze. Met zijn strakke zwarte kleur en subtiele logo is het een echte must-have voor de moderne man.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Deze polo is beschikbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor je gegarandeerd de perfecte pasvorm vindt. Gemaakt met oog voor detail, biedt de Original Icon Logo Polo Black comfort en stijl in één. Het is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische toevoeging aan je dagelijkse outfit.

Kwaliteit en Comfort

Bij T-shirts & Polo's van BALLIN' staat kwaliteit voorop. Deze polo is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort. De stof voelt zacht aan op de huid en biedt voldoende ademend vermogen, wat essentieel is voor de actieve man.

Ontdek de Nieuwe Collectie

De Original Icon Logo Polo Black is onderdeel van de nieuwe collectie van BALLIN'. Ontdek de volledige lijn van Polo's en laat je inspireren door de nieuwste trends en stijlen. Met deze polo ben je altijd verzekerd van een modieuze uitstraling.

Bestel Nu en Maak het Verschil

Maak vandaag nog het verschil in je garderobe met de Original Icon Logo Polo Black. Bestel eenvoudig online en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Laat zien dat je oog hebt voor mode en kies voor de uitstraling die bij je past.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Original Icon Logo Polo Black (19103 - 02)

Original Icon Logo Polo Black (19103 - 02)

€ 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen