Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

BALLIN' Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24019118 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24019118 - 46)

Ervaar de klasse van BALLIN' met het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand van Nieuwnieuw.com Herenmode. Transformeer uw garderobe en stijl met dit comfortabele en elegante shirt. Investeer in kwaliteit en veelzijdigheid. Ontdek de collectie vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Beleef de Ongekende Klasse van BALLIN' Herenmode

Stap in een wereld waar stijl en comfort samenkomen in een harmonie die alleen te vinden is bij Nieuwnieuw.com Herenmode. We introduceren met trots het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand van BALLIN', een kledingstuk dat niet alleen uw garderobe transformeert maar ook de manier waarop u naar mode kijkt.

Het Ultieme Gevoel van Vrijheid

Ervaar de vrijheid die komt met het dragen van een T-shirt dat ontworpen is met uw comfort als prioriteit. Het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand is uw metgezel voor elke dag, perfect voor die momenten waarop u zich onbezorgd wilt voelen zonder in te leveren op stijl. Dit T-shirt omhult u met een comfort dat blijft van zonsopgang tot zonsondergang, waardoor het een onmisbaar stuk in uw dagelijkse leven wordt.

Stijl die Zichzelf Spreekt

In de wereld van herenmode is het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand van BALLIN' een stille getuige van uw onberispelijke smaak. De subtiele beige kleur en de losse pasvorm zijn een toonbeeld van elegantie en verfijning, waardoor u zonder moeite een statement maakt. Dit T-shirt is de definitie van veelzijdigheid, klaar om te schitteren in elke setting, of het nu een casual bijeenkomst is of een formele gelegenheid.

De Belofte van Kwaliteit

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode staat kwaliteit voorop. Daarom is elk stuk uit onze T-shirts & Polo's collectie, inclusief het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand, vervaardigd met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. De keuze voor premium materialen garandeert dat uw T-shirt zijn charme behoudt, was na was. Investeren in dit T-shirt betekent investeren in een stuk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Verrijk Uw Stijl met Ongekende Veelzijdigheid

Het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand biedt meer dan alleen comfort; het is een uitnodiging om uw persoonlijke stijl te verkennen en te verrijken. Beschikbaar in een verscheidenheid aan maten, van XS tot XXL, staat dit T-shirt klaar om elke man te kleden in de luxe van BALLIN'. Combineer het met uw favoriete jeans voor een relaxte uitstraling of draag het onder een pak voor een verfrissende twist op de klassieke formele look.

Word Lid van een Wereld Vol Stijl

Als toonaangevende online aanbieder van herenmode, nodigt Nieuwnieuw.com u uit om deel uit te maken van een exclusieve wereld waar stijl, kwaliteit en comfort samenkomen. Laat u inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde collecties en ontdek wat het betekent om te kleden met een visie. Het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand is slechts het begin van uw reis naar een verfijnde garderobe.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Verrijk uw garderobe met het Loose Fit T-shirt Crewneck Sand en voel de kracht van ware kwaliteit en stijl die BALLIN' te bieden heeft. Verken de nieuwe collectie vandaag nog en zet uw beste zelf voor.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24019118 - 46)

Loose Fit T-shirt Crewneck Sand (24019118 - 46)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen