Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue (23039315 - 43)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue (23039315 - 43)

Upgrade je stijl met de Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue van BALLIN'. Perfecte pasvorm voor elke man, duurzaam en veelzijdig - ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe die zowel comfort als klasse uitstraalt? Dan is de Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert deze trui functionaliteit met een strak design.

Een Trui Die Stijl en Comfort Verenigt

Deze half-zip sweater is niet zomaar een trui. Het is een statement van kwaliteit en stijl, perfect voor de man die weet wat hij wil. Met een rijke donkerblauwe kleur en subtiele details is de Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue een veelzijdig kledingstuk dat je zowel casual als zakelijk kunt dragen.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De sweater is beschikbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden is. Of je nu slank gebouwd bent of een breder postuur hebt, deze trui zal je als gegoten zitten.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor duurzaamheid. Je investeert in een trui die niet alleen nu, maar ook in de toekomst zijn waarde behoudt.

Ontdek Meer in de Categorie Truien & Vesten

Ben je geïntrigeerd door de kwaliteit van BALLIN'? Neem dan ook eens een kijkje in de categorie Truien & Vesten waar je nog meer hoogwaardige kledingstukken vindt die je stijl naar een hoger niveau tillen.

Kleur en Stijl die Bij Je Past

De kleur blauw is tijdloos en veelzijdig, en past bij vrijwel elke outfit. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of het combineert met een nette broek voor een formelere gelegenheid, deze sweater is de perfecte aanvulling op je garderobe.

Bestel Jouw Legacy Print Half-zip Sweater Vandaag Nog

Wacht niet langer en maak je klaar om indruk te maken met de Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die BALLIN' te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue (23039315 - 43)

Legacy Print Half-zip Sweater Dark Blue (23039315 - 43)

79,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen