Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

BALLIN' Cargo Hoodie Black (23039320 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,99 € 30,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

BALLIN' Cargo Hoodie Black (23039320 - 02)

Ontdek de Cargo Hoodie Black van BALLIN' - jouw nieuwe must-have. Stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Upgrade je garderobe met deze tijdloze topper. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stoere Cargo Hoodie Black van BALLIN'

Ben je op zoek naar een veelzijdige hoodie die zowel comfort als stijl biedt? Dan is de Cargo Hoodie Black (23039320 - 02) van BALLIN' precies wat je nodig hebt. Speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, combineert deze hoodie moeiteloos functionaliteit met een urban edge.

Een Essential voor Elke Garderobe

De Cargo Hoodie Black is een onmisbaar item in de categorie Truien & Vesten. Het is de perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en een sterke uitstraling. Met zijn tijdloze zwarte kleur en de subtiele branding van BALLIN' is deze hoodie een veelzijdige toevoeging aan je garderobe.

Comfort Ontmoet Stijl

Gemaakt met oog voor detail, biedt de Cargo Hoodie Black een optimaal draagcomfort. De hoodie is verkrijgbaar in Europese maten variërend van XS tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De zachte stof en de relaxte fit zorgen ervoor dat deze trui ideaal is voor dagelijks gebruik.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual dagje uit hebt of een relaxte avond thuis, de Cargo Hoodie Black past bij elke setting. Combineer hem met een jeans voor een ongedwongen look, of draag hem over een sportieve outfit voor een extra laagje warmte tijdens je workout. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige hoodie.

Kwaliteit en Duurzaamheid

BALLIN' staat bekend om hun kwalitatieve kledingstukken die niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan. De Cargo Hoodie Black is geen uitzondering. Deze hoodie is gemaakt om weerstand te bieden tegen de dagelijkse slijtage en blijft er goed uitzien, wasbeurt na wasbeurt.

Bestel Nu Jouw Cargo Hoodie Black

Wacht niet langer en voeg de Cargo Hoodie Black toe aan je collectie. Bezoek de categorie Truien & Vesten op onze website en ontdek hoe deze hoodie jouw stijl naar een hoger niveau tilt. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van comfort en stijl die BALLIN' te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Cargo Hoodie Black (23039320 - 02)

Cargo Hoodie Black (23039320 - 02)

99,99 € 30,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen