Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Waistcoat pique Sage Green (28.131.313)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Waistcoat pique Sage Green (28.131.313)

Upgrade je stijl met de Waistcoat Pique Sage Green van A Fish Named Fred. Perfecte mix van klassiek en modern voor elke man. Trendy groen, top pasvorm! Shop nu.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Waistcoat Pique Sage Green van A Fish Named Fred

Bent u op zoek naar een uniek kledingstuk dat uw garderobe naar een hoger niveau tilt? De Waistcoat Pique Sage Green (28.131.313) van A Fish Named Fred is een echte blikvanger voor de modebewuste man. Met zijn verfijnde groene kleur en hoogwaardige afwerking is dit gilet een must-have voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor de Waistcoat Pique Sage Green?

Deze stijlvolle waistcoat is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het is de perfecte mix van klassiek en modern, waardoor het een ideale keuze is voor zowel formele als casual evenementen. De subtiele pique textuur geeft het gilet een extra dimensie en zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van de menigte.

Productdetails en Specificaties

De Waistcoat Pique Sage Green valt onder de categorie Colberts & gilets en is onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred. Dit gilet is beschikbaar in een breed scala aan confectiematen, van 46 tot en met 60, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden is. De kleur groen is niet alleen trendy, maar ook veelzijdig en makkelijk te combineren met andere kledingstukken uit uw garderobe.

  • Kleur: Groen
  • Confectiematen: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60
  • Categorie: Colberts & Gilets

Maak Uw Look Compleet

Combineer de Waistcoat Pique Sage Green met andere kledingstukken uit de Colberts & gilets collectie voor een harmonieuze en modieuze outfit. Of u nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst heeft of een avondje uit met vrienden, met dit gilet zorgt u ervoor dat u altijd goed gekleed bent.

Wacht Niet Langer

De Waistcoat Pique Sage Green is een populaire keuze en de voorraad is beperkt. Voeg dit unieke kledingstuk toe aan uw garderobe en ervaar de kwaliteit en stijl van A Fish Named Fred. Bestel nu en verzeker uzelf van een gilet dat niet alleen comfortabel is, maar ook uw persoonlijke stijl accentueert.

Shop nu en ontdek de veelzijdigheid van de Waistcoat Pique Sage Green!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Waistcoat pique Sage Green (28.131.313)

Waistcoat pique Sage Green (28.131.313)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen