Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Waistcoat pique Light Blue (28.131.610)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Waistcoat pique Light Blue (28.131.610)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Waistcoat Pique Light Blue. Een statement van verfijning en vakmanschap. Maak vandaag nog jouw perfecte stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Waistcoat Pique Light Blue

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde stijl en kwaliteit met de Waistcoat Pique Light Blue, een kledingstuk dat meer dan alleen een toevoeging aan je garderobe is. Het is een statement, een belofte van verfijning en een toonbeeld van het vakmanschap van A Fish Named Fred. Dit is niet zomaar een kledingstuk; het is een ervaring die wacht om ontrafeld te worden.

Een Symbool van Verfijning

In een wereld waar mode vluchtig is en trends komen en gaan, staat de Waistcoat Pique Light Blue als een baken van tijdloze elegantie. De zorgvuldig gekozen kleur blauw weerspiegelt de heldere hemel en de rustige zee, en brengt een gevoel van kalmte en vertrouwen bij elke drager. Het is de perfecte keuze voor heren die hun persoonlijkheid willen uitdrukken zonder woorden, maar door de kracht van subtiele elegantie.

De Belichaming van Comfort en Stijl

De Waistcoat Pique Light Blue is vervaardigd uit een harmonieuze blend van 54% katoen en 46% polyester, een combinatie die niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook ongekend comfort biedt. Of je nu een formele bijeenkomst bijwoont of geniet van een casual avond uit, deze waistcoat biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Een Unieke Toevoeging aan Elke Garderobe

Met zijn verfijnde uitstraling en superieure kwaliteit is de Waistcoat Pique Light Blue een must-have voor elke moderne man. Het is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Het behoort tot de exclusieve collectie van Colberts & gilets van A Fish Named Fred, een merk dat bekend staat om zijn unieke designs en ongeëvenaarde kwaliteit. Het is de perfecte keuze voor heren die waarde hechten aan authenticiteit en originaliteit in hun kledingkeuze.

Maak deel uit van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwste collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode, vertegenwoordigt de Waistcoat Pique Light Blue de nieuwste trends in herenmode. Het staat symbool voor de moderne man die zijn garderobe met zorg samenstelt, waarbij elk stuk een verhaal vertelt. Dit kledingstuk is niet alleen een toevoeging aan je garderobe, maar ook een uitdrukking van je persoonlijke stijl en smaak.

Ontdek Vandaag Nog Jouw Perfecte Stijl

Wacht niet langer om de Waistcoat Pique Light Blue te ontdekken en maak van jouw stijl een statement. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door de uitgebreide collectie van A Fish Named Fred. Of je nu op zoek bent naar een casual look of een outfit voor een speciale gelegenheid, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en voeg vandaag nog deze unieke waistcoat toe aan je garderobe.

Ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Ontdek de Waistcoat Pique Light Blue en maak een onuitwisbare indruk bij elke gelegenheid. Jouw nieuwe favoriete kledingstuk wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Waistcoat pique Light Blue (28.131.610)

Waistcoat pique Light Blue (28.131.610)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen