Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Waistcoat pique Jeans Blue (28.131.608)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Waistcoat pique Jeans Blue (28.131.608)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Waistcoat Pique Jeans Blue van A Fish Named Fred. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en onderscheid jezelf in elke menigte.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Waistcoat Pique Jeans Blue

Stel je voor: een kledingstuk dat niet alleen je garderobe transformeert maar ook een verlengstuk wordt van je persoonlijkheid. Dat is precies wat de Waistcoat Pique Jeans Blue van A Fish Named Fred doet. Deze unieke waistcoat is meer dan slechts een kledingstuk; het is een statement van stijl, comfort en verfijning.

De Essentie van Stijl en Comfort

In de wereld van herenmode is het vinden van dat perfecte evenwicht tussen casual en formeel vaak een uitdaging. De Waistcoat Pique Jeans Blue overbrugt deze kloof met een moeiteloze elegantie. Gemaakt van een premium mix van katoen en polyester, biedt deze waistcoat een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Het is een stuk dat je niet alleen vandaag wilt dragen, maar ook de komende jaren een vaste waarde in je garderobe zal zijn.

Een Unieke Toevoeging aan Elke Outfit

Deze waistcoat is niet zomaar een kledingstuk; het is een canvas waarop je jouw persoonlijke stijl kunt schilderen. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit met vrienden, de Waistcoat Pique Jeans Blue past zich naadloos aan elke gelegenheid aan. Het is de perfecte combinatie van de verfijning van een Colberts & gilets met de relaxte vibe van jeansstof, waardoor je een onuitwisbare indruk achterlaat, waar je ook gaat.

Waarom Kiezen voor A Fish Named Fred?

A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke benadering van herenmode, waarbij elk stuk een verhaal vertelt. De Waistcoat Pique Jeans Blue is geen uitzondering. Dit kledingstuk is een toonbeeld van creativiteit en vakmanschap, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit. Met een breed scala aan maten beschikbaar, van 46 tot 60, is er voor elke man een perfect passende waistcoat.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De Waistcoat Pique Jeans Blue is meer dan slechts een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf. Het vertegenwoordigt een levensstijl, een houding, en bovenal, een keuze voor kwaliteit en distinctie. Met zijn unieke mix van kleur, comfort en veelzijdigheid is dit kledingstuk klaar om jouw go-to item te worden voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer om jezelf deze tijdloze elegantie te gunnen. Ontdek de volledige collectie van A Fish Named Fred en laat de Waistcoat Pique Jeans Blue het begin zijn van een nieuw hoofdstuk in jouw persoonlijke stijlverhaal. Jouw garderobe verdient deze upgrade, en jij verdient het om gezien te worden in een kledingstuk dat net zo uniek is als jijzelf.

Laat de kans niet glippen om jezelf te onderscheiden in de menigte. De Waistcoat Pique Jeans Blue wacht op jou, klaar om je te begeleiden op elk avontuur dat het leven je brengt. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en stap met vertrouwen elke kamer binnen, wetende dat je gekleed bent in de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van A Fish Named Fred.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Waistcoat pique Jeans Blue (28.131.608)

Waistcoat pique Jeans Blue (28.131.608)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen