Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt Wave Multicolor Blue (28.008.071)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt Wave Multicolor Blue (28.008.071)

Steel de show met de Shirt Wave Multicolor Blue van A Fish Named Fred. Een stijlvolle mix van comfort en uniek design, perfect voor elke gelegenheid. Jouw must-have overhemd!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt Wave Multicolor Blue (28.008.071) van A Fish Named Fred

Zoek je een unieke twist voor je garderobe? De Shirt Wave Multicolor Blue van A Fish Named Fred is een echte blikvanger. Met zijn opvallende blauwe en multicolor design, is dit overhemd perfect voor de man die durft te onderscheiden. Het is niet zomaar een toevoeging aan je kledingkast; het is een statement.

Een Kleurrijk Statement voor de Moderne Man

De Shirt Wave Multicolor Blue is een toonbeeld van stijl en comfort. Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen om veelzijdigheid te bieden, terwijl het tegelijkertijd een frisse en moderne uitstraling heeft. De kleur blauw vormt de basis, terwijl de multicolor golven zorgen voor een speels effect. Dit maakt het overhemd geschikt voor zowel een casual uitje als een meer formele gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een ruime keuze aan Europese maten van S tot 5XL, is er voor elke man een Shirt Wave Multicolor Blue die als gegoten zit. Of je nu een slanke of een meer robuuste bouw hebt, A Fish Named Fred heeft aan je gedacht. De pasvorm is ontworpen om comfort te bieden zonder in te boeten aan stijl.

Langdurige Kwaliteit en Comfort

De categorie lange mouw overhemden staat bekend om hun duurzaamheid en comfort, en de Shirt Wave Multicolor Blue is daar geen uitzondering op. Het overhemd is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en tegelijkertijd de tand des tijds doorstaan.

Onderdeel van de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred, weet je dat je de laatste trends in handen hebt. De Shirt Wave Multicolor Blue is een perfect voorbeeld van de innovatieve en frisse designs waar het merk om bekendstaat. Het is een overhemd dat gezien mag worden en waarin je gezien wilt worden.

Bestel Jouw Shirt Wave Multicolor Blue Vandaag Nog

Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en voeg de Shirt Wave Multicolor Blue toe aan je collectie. Bestel gemakkelijk en snel via onze website en profiteer van onze uitstekende service en snelle levering. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Wave Multicolor Blue (28.008.071)

Shirt Wave Multicolor Blue (28.008.071)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen