Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt SS tropical Navy (28.076.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt SS tropical Navy (28.076.604)

Elevate your style with the Shirt SS Tropical Navy from A Fish Named Fred. Unmatched comfort, unique design, and versatile for any occasion. Upgrade your wardrobe now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van het Shirt SS Tropical Navy

Stel je een kledingstuk voor dat niet alleen een statement maakt elke keer als je het draagt, maar ook een gevoel van comfort en verfijning uitstraalt. Het Shirt SS Tropical Navy van A Fish Named Fred is precies dat stuk dat elke herengarderobe naar een hoger niveau tilt. Dit is niet zomaar een overhemd; het is een belichaming van stijl, kwaliteit en uniekheid, speciaal ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als comfort.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

De eerste keer dat je het Shirt SS Tropical Navy aantrekt, voel je direct het verschil. Gemaakt van 100% katoen, biedt dit overhemd een ongeëvenaard comfort en ademend vermogen, essentieel voor zowel de warme zomerdagen als de koelere avondevenementen. De subtiele, maar opvallende tropische print voegt een speelse, maar stijlvolle twist toe aan je outfit, waardoor je ongetwijfeld opvalt in elke menigte.

Een Wereld van Mogelijkheden

Of je nu een casual dagje uit plant of een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt, het Shirt SS Tropical Navy is veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Beschikbaar in een breed scala aan maten - van S tot 5XL - is er een perfecte pasvorm voor elke man. Met zijn rijke navy kleur en de unieke print, past dit overhemd moeiteloos bij verschillende broeken en accessoires, waardoor het een onmisbaar item is in je garderobe.

Exclusiviteit binnen Handbereik

Als onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred, staat het Shirt SS Tropical Navy symbool voor de exclusiviteit en innovatieve ontwerpen waar het merk bekend om staat. Het is niet alleen een overhemd, maar een ervaring die je uitnodigt om jezelf te onderscheiden van de massa en je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen.

Maak de Sprong

Waarom wachten om je garderobe te transformeren? Het Shirt SS Tropical Navy is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jezelf, je comfort en je stijl. Met zijn tijdloze elegantie en moderne flair is dit overhemd gegarandeerd een favoriet voor de komende jaren.

Neem vandaag nog de stap naar een verfijndere uitstraling en ontdek wat Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Laat je inspireren door de collectie van A Fish Named Fred en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en comfort. Het Shirt SS Tropical Navy wacht op je, klaar om je te begeleiden op elk avontuur dat voor je ligt.

Wacht niet langer. Verrijk je garderobe, definieer je stijl en maak een statement met elk detail. Jouw tijd is nu.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt SS tropical Navy (28.076.604)

Shirt SS tropical Navy (28.076.604)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen