Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt SS leafs Sand (28.053.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt SS leafs Sand (28.053.205)

Elevate your style with A Fish Named Fred's Shirt SS leafs Sand. Crafted from 100% cotton, this piece offers unparalleled comfort and durability. Make a statement and stand out from the crowd.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met A Fish Named Fred

Stap in een wereld waar stijl en persoonlijkheid naadloos samenvloeien met de unieke collectie van A Fish Named Fred. Elk kledingstuk vertelt een verhaal, een avontuur dat wacht om ontrafeld te worden. In het bijzonder het Shirt SS leafs Sand (28.053.205) belichaamt de geest van vernieuwing en vrijheid die centraal staat bij dit merk. Het is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om jezelf opnieuw uit te vinden en de wereld met frisse ogen te bekijken.

Voel de Vrijheid, Beleef de Kwaliteit

De essentie van A Fish Named Fred ligt in de kwaliteit en het unieke design van hun kleding. Het Shirt SS leafs Sand is vervaardigd uit 100% katoen, wat zorgt voor een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De subtiele beige kleur, verrijkt met een verfijnd bladmotief, weerspiegelt de verbinding met de natuur en brengt een vleugje elegantie in je dagelijkse outfit. Het is een stuk dat spreekt van zorgeloze zomerdagen en avontuurlijke ontdekkingstochten, perfect voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl.

Een Stijl die Spreekt

De kleding van A Fish Named Fred staat bekend om zijn vermogen om een statement te maken. Het Shirt SS leafs Sand is geen uitzondering. Het biedt een perfect evenwicht tussen casual en gekleed, waardoor het uitermate geschikt is voor een breed scala aan gelegenheden. Van een ontspannen middag in de stad tot een formele bijeenkomst met vrienden of collega's, dit shirt tilt je uitstraling naar een hoger niveau. Het is de ideale keuze voor de man die zijn individualiteit durft te tonen en zich niet schaamt om op te vallen in de menigte.

De Collectie die Blijft Verassen

De nieuwe collectie van A Fish Named Fred, waaronder het Shirt SS leafs Sand, is een toonbeeld van innovatie en creativiteit. Elk stuk in de collectie is ontworpen met oog voor detail en een passie voor mode. Door te kiezen voor een overhemd uit deze collectie, kies je niet alleen voor een kledingstuk, maar voor een levensstijl. Een levensstijl die avontuur, plezier en zelfexpressie omarmt. Ontdek de volledige collectie Overhemden en laat je inspireren door de veelzijdigheid en originaliteit die elk stuk te bieden heeft.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met het Shirt SS leafs Sand van A Fish Named Fred. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een exclusieve groep mannen die durven te kiezen voor originaliteit en kwaliteit. Laat je leiden door je gevoel voor stijl en maak een statement dat niemand zal vergeten. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek hoe dit unieke shirt en de rest van de collectie jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kunnen tillen. Het is tijd om jezelf te onderscheiden van de massa en te stralen in een outfit die even uniek is als jijzelf.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt SS leafs Sand (28.053.205)

Shirt SS leafs Sand (28.053.205)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen