Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt SS leafs Multicolor Coral (28.053.076)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt SS leafs Multicolor Coral (28.053.076)

Verover de aandacht met de Shirt SS leafs Multicolor Coral van A Fish Named Fred. Levendige kleuren, uniek design, perfect voor de man die durft op te vallen. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt SS leafs Multicolor Coral van A Fish Named Fred

Bent u op zoek naar een uniek en opvallend overhemd dat uw garderobe naar een hoger niveau tilt? Dan is de Shirt SS leafs Multicolor Coral (28.053.076) van A Fish Named Fred precies wat u nodig heeft. Dit stijlvolle overhemd is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die durft op te vallen.

Waarom kiezen voor dit A Fish Named Fred overhemd?

De Shirt SS leafs Multicolor Coral is niet zomaar een overhemd. Het is een statement. Met zijn levendige kleuren en unieke bladpatroon is het de perfecte keuze voor mannen die zich willen onderscheiden van de massa. Of u nu een informele bijeenkomst heeft of een avondje uit gaat, dit overhemd zorgt ervoor dat u gezien wordt.

Productdetails en Specificaties

Als onderdeel van de nieuwe collectie overhemden van A Fish Named Fred, biedt de Shirt SS leafs Multicolor Coral een combinatie van stijl en comfort. Beschikbaar in Europese maten van S tot 5XL, is er voor elke man een passende maat. De kleurrijke rode en multicolor tinten maken het een opvallend stuk in uw kledingkast.

  • Kleur: Rood, Multicolor
  • Europese Maat: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
  • Categorie: Overhemden

Dit overhemd is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid garanderen. Met de juiste zorg zal dit overhemd keer op keer de show stelen.

Maak nu deel uit van de A Fish Named Fred familie!

Wacht niet langer en voeg de Shirt SS leafs Multicolor Coral toe aan uw collectie. Dit overhemd is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl en originaliteit. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en het unieke design van A Fish Named Fred. Wees er snel bij, want dit overhemd is populair en de voorraad is beperkt!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt SS leafs Multicolor Coral (28.053.076)

Shirt SS leafs Multicolor Coral (28.053.076)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen