Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt shell Sage Green (28.004.313)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt shell Sage Green (28.004.313)

Ontdek de tijdloze elegantie van Shirt Shell Sage Green. Een must-have voor de moderne man die stijl en kwaliteit waardeert. Investeer in jezelf en upgrade je garderobe vandaag nog! #nl

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Sage Green

Stap binnen in de wereld van ongeëvenaarde stijl en kwaliteit met het Shirt Shell Sage Green, een kledingstuk dat meer is dan alleen een toevoeging aan je garderobe. Het vertegenwoordigt een levensstijl, een uitdrukking van persoonlijke smaak en een ode aan de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als klasse. Dit overhemd, aangeboden door het gerenommeerde merk A Fish Named Fred, is het perfecte voorbeeld van hoe traditionele elegantie en hedendaagse trends samenkomen in harmonie.

Een Symbool van Verfijning

Het Shirt Shell Sage Green is niet zomaar een kledingstuk; het is een verhaal, een reis door de wereld van verfijning en stijl. Met zijn unieke kleur, die de rust en de vrede van de natuurlijke wereld oproept, biedt het een frisse blik op de klassieke herenmode. Dit overhemd is ontworpen voor de man die durft te dromen, te ontdekken en zichzelf te zijn in elke situatie. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een casual avond uit met vrienden, het Shirt Shell Sage Green past naadloos in elke setting.

Een Ervaring van Comfort en Kwaliteit

Elk overhemd van A Fish Named Fred is een meesterwerk op zich, gemaakt met aandacht voor detail en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit. Het Shirt Shell Sage Green maakt geen uitzondering op deze regel. Het is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een ultiem comfort bieden. De zachte stof voelt aangenaam op de huid en de perfecte pasvorm zorgt ervoor dat je je de hele dag door op je best voelt.

De Kleur die Spreekt

De keuze voor de kleur groen in dit overhemd is niet toevallig. Groen is de kleur van leven, vernieuwing en energie. Het Shirt Shell Sage Green brengt deze kwaliteiten naar je garderobe, waardoor je elke dag weer een statement maakt. Gecombineerd met de veelzijdigheid van de kleuren en maten die beschikbaar zijn, van S tot 5XL, biedt dit overhemd een ongekende mate van persoonlijke expressie en stijl.

Maak deel uit van de Nieuwnieuw.com Familie

Door te kiezen voor het Shirt Shell Sage Green, kies je niet alleen voor een overhemd, maar voor een lifestyle. Je wordt deel van een exclusieve groep mannen die waarde hecht aan kwaliteit, stijl en individualiteit. Nieuwnieuw.com Herenmode nodigt je uit om deze unieke ervaring zelf te ontdekken. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie en vind het perfecte overhemd dat bij jouw persoonlijke stijl past.

Wacht niet langer en geef je garderobe de upgrade die het verdient. Het Shirt Shell Sage Green is meer dan een overhemd; het is een investering in jezelf. Ontdek nu de complete collectie van A Fish Named Fred en laat je meenemen op een reis door de wereld van hoogwaardige herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt shell Sage Green (28.004.313)

Shirt shell Sage Green (28.004.313)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen