Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt leafs Multicolor blue (28.003.071)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt leafs Multicolor blue (28.003.071)

Step into a world of style and personality with the Shirt Leafs Multicolor Blue. Express yourself with vibrant colors and unique design. Experience comfort and style in one shirt. Make a statement with A Fish Named Fred. Join the Nieuwnieuw.com family and

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Wereld van Kleur met het Shirt Leafs Multicolor Blue

Stap binnen in een wereld waar stijl en persoonlijkheid elkaar ontmoeten, een plek waar elk kledingstuk meer vertelt dan alleen een modeverhaal. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode een verlengstuk is van je identiteit. Daarom zijn we trots om het Shirt Leafs Multicolor Blue van A Fish Named Fred te presenteren, een kledingstuk dat niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook een nieuwe dimensie toevoegt aan je persoonlijke uitstraling.

Een Ode aan Individualiteit

In een wereld waarin iedereen streeft naar uniek zijn, biedt het Shirt Leafs Multicolor Blue je de kans om je te onderscheiden. Dit shirt is niet zomaar een kledingstuk; het is een canvas van expressie. De levendige kleuren en het onderscheidende ontwerp reflecteren de geest van de man die durft te dromen en anders durft te zijn. Het is een eerbetoon aan de avonturiers, de dromers, en de mannen die hun eigen pad kiezen.

Comfort Ontmoet Stijl

Met een samenstelling van 97% katoen en 3% EA combineert dit shirt het beste van twee werelden: ongeëvenaard comfort en onberispelijke stijl. De zachte stof omarmt je huid terwijl je beweegt, waardoor je vrijheid en flexibiliteit ervaart in elke situatie. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of geniet van een casual dag uit, het Shirt Leafs Multicolor Blue past zich moeiteloos aan jouw dag aan.

De Kracht van Kleur

Kleur heeft de kracht om je stemming te beïnvloeden en je zelfvertrouwen te verhogen. Het Shirt Leafs Multicolor Blue, met zijn rijke palet aan blauwtinten en multicolor accenten, is ontworpen om elke man te laten stralen. Het nodigt je uit om kleur te bekennen in je garderobe en je leven, en om de wereld te laten zien wie je werkelijk bent.

Een Merk Dat Durft

A Fish Named Fred staat bekend om zijn durf en creativiteit, eigenschappen die duidelijk naar voren komen in elk ontwerp. Door te kiezen voor dit merk, kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een statement. Het Shirt Leafs Multicolor Blue is meer dan een kledingstuk; het is een verhaal, een avontuur, een stukje van jou.

Wordt deel van de Nieuwnieuw.com Familie

Wij bij Nieuwnieuw.com Herenmode nodigen je uit om deel uit te maken van onze familie. Ontdek een wereld waar mode, comfort en persoonlijkheid samenkomen. Laat het Shirt Leafs Multicolor Blue de eerste stap zijn op een reis naar zelfexpressie en individuele stijl. Wacht niet langer, verrijk je garderobe en laat je persoonlijkheid schitteren.

Beleef het zelf. Ontdek de nieuwe collectie van A Fish Named Fred overhemden bij Nieuwnieuw.com Herenmode en laat het avontuur beginnen. Jouw stijl, jouw regels, jouw moment. Het Shirt Leafs Multicolor Blue wacht op jou.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt leafs Multicolor blue (28.003.071)

Shirt leafs Multicolor blue (28.003.071)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen