Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt pelican Sage Green (28.011.313)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt pelican Sage Green (28.011.313)

Ontdek de tijdloze elegantie van Sage Green met het Shirt Pelican van A Fish Named Fred. Een unieke toevoeging aan je garderobe, een statement van stijl en verfijning. Investeer in jezelf en bezoek onze website nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Sage Green

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien, een wereld gecreëerd door A Fish Named Fred. Het merk, bekend om zijn unieke benadering van herenmode, presenteert met trots het Shirt Pelican Sage Green - een kledingstuk dat meer is dan alleen een onderdeel van je garderobe. Het is een uitdrukking van persoonlijkheid, een symbool van verfijning en een ode aan de moderne man.

Waarom kiezen voor A Fish Named Fred?

In een wereld waarin mode voortdurend evolueert, blijft A Fish Named Fred een baken van originaliteit en kwaliteit. Het merk onderscheidt zich door zijn toewijding aan detail, zijn speelse benadering van ontwerp en zijn onwankelbare belofte aan duurzaamheid. Elk kledingstuk, waaronder het Shirt Pelican Sage Green, vertelt een verhaal, geïnspireerd door de avontuurlijke geest van de drager.

De Beleving van Sage Green

De kleur groen staat symbool voor leven, vernieuwing en energie. Het Shirt Pelican Sage Green omarmt deze betekenissen en voegt een laag van rust en verfijning toe aan je dagelijkse kledingkeuze. Gemaakt van een zorgvuldig samengestelde mix van 97% katoen en 3% EA, biedt dit shirt een ongeëvenaard comfort en een perfecte pasvorm voor elke gelegenheid.

Stijl die Spreekt

Met een breed scala aan maten beschikbaar - van S tot 5XL - is het Shirt Pelican Sage Green ontworpen om elke man te complimenteren, ongeacht zijn lichaamstype. De subtiele, maar opvallende kleur verrijkt je garderobe en biedt eindeloze combinatiemogelijkheden, van casual tot formeel. Het is meer dan een shirt; het is een statement.

Een Collectie die Inspireert

Als onderdeel van de nieuwe collectie van A Fish Named Fred Overhemden, staat het Shirt Pelican Sage Green symbool voor vernieuwing en diversiteit binnen de herenmode. Het nodigt uit om te experimenteren met stijlen, om grenzen te verleggen en om een persoonlijke stijl te ontwikkelen die zowel uniek als tijdloos is.

Maak de Sprong

De keuze voor het Shirt Pelican Sage Green van A Fish Named Fred is meer dan een keuze voor een kledingstuk; het is een keuze voor een levensstijl. Een levensstijl die avontuur, zelfexpressie en authenticiteit omarmt. Wij nodigen je uit om deze reis met ons te maken, om je garderobe te verrijken en om de wereld te laten zien wie je werkelijk bent.

Wacht niet langer. Ontdek nu de volledige collectie van A Fish Named Fred en laat je inspireren. Het Shirt Pelican Sage Green is niet alleen een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf. Bezoek onze website en ervaar de perfecte balans tussen stijl en comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt pelican Sage Green (28.011.313)

Shirt pelican Sage Green (28.011.313)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen