Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt lobster set Navy (28.009.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt lobster set Navy (28.009.604)

Elevate your style with the Shirt Lobster Set Navy from A Fish Named Fred. Crafted for the modern man, this shirt combines quality, comfort, and unique design. Join the exclusive group of trendsetters at Nieuwnieuw.com Herenmode. Shop now and start your s

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Wereld van Stijl met de Shirt Lobster Set Navy

Stap binnen in een wereld waar stijl en persoonlijkheid samensmelten tot een unieke expressie van wie je bent. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man zijn eigen verhaal heeft. Een verhaal dat niet alleen verteld, maar ook gedragen wordt. Met trots presenteren we de Shirt Lobster Set Navy van A Fish Named Fred, een kledingstuk dat meer is dan alleen een overhemd. Het is een statement, een stukje van jouw persoonlijkheid dat je met de wereld deelt.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

De Shirt Lobster Set Navy is niet zomaar een kledingstuk. Het is het resultaat van zorgvuldig vakmanschap, ontworpen om niet alleen de aandacht te trekken, maar ook comfort en duurzaamheid te bieden. Gemaakt van 97% katoen en 3% EA, biedt dit overhemd een ademend comfort dat je de hele dag door begeleidt, van formele gelegenheden tot casual bijeenkomsten. De multicolor en navy tinten weerspiegelen de veelzijdigheid van de moderne man, klaar om elke uitdaging aan te gaan met een onberispelijke stijl.

Een Uniek Verhaal bij Elke Draai

Elk overhemd van A Fish Named Fred vertelt een verhaal, en de Shirt Lobster Set Navy is geen uitzondering. Met zijn unieke ontwerp en opvallende details is dit overhemd een gesprekstarter die de drager onderscheidt van de massa. Het is een ode aan de mannen die durven te dromen en hun eigen pad kiezen, ongeacht waar dat hen brengt. Dit overhemd is meer dan alleen een kledingstuk; het is een stukje van jouw reis.

Ontworpen voor de Man van Vandaag

In de dynamische wereld van vandaag is het belangrijk dat je kleding niet alleen stijlvol is, maar ook veelzijdig en comfortabel. De Shirt Lobster Set Navy, beschikbaar in Europese maten van S tot 5XL, biedt een perfecte pasvorm voor elke man. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avond uit met vrienden, dit overhemd past naadloos in elke gelegenheid, waardoor je altijd zelfverzekerd en stijlvol blijft.

Maak deel uit van iets Groots

Door te kiezen voor de Shirt Lobster Set Navy, kies je niet alleen voor een overhemd, maar ook voor een levensstijl. Je wordt deel van een exclusieve groep mannen die waarde hechten aan kwaliteit, stijl en originaliteit. Het is tijd om je te onderscheiden van de menigte en je persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen met Nieuwnieuw.com Herenmode.

Wacht niet langer. Laat de Shirt Lobster Set Navy van A Fish Named Fred het volgende hoofdstuk in jouw stijlverhaal zijn. Ontdek de nieuwe collectie vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en uniek design. Jouw avontuur begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt lobster set Navy (28.009.604)

Shirt lobster set Navy (28.009.604)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen