Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt lobster set Coral (28.009.454)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt lobster set Coral (28.009.454)

Steel de show met de Shirt Lobster Set Coral van A Fish Named Fred. Levendig rood, uniek kreeftendesign, perfect voor elke man die durft. Bestel nu jouw maat S-5XL!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Shirt Lobster Set Coral van A Fish Named Fred

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als uniek is? Dan is de Shirt Lobster Set Coral (28.009.454) van A Fish Named Fred precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de modebewuste man die durft op te vallen. Met zijn opvallende rode kleur en speelse kreeftendesign, is het een echte blikvanger in elke garderobe.

Waarom kiezen voor de Shirt Lobster Set Coral?

Het is niet zomaar een overhemd; het is een statement. A Fish Named Fred staat bekend om zijn unieke ontwerpen en de Shirt Lobster Set Coral is daar geen uitzondering op. Dit overhemd is perfect voor mannen die zelfverzekerd zijn en niet bang zijn om een beetje plezier in hun outfit te brengen. Het is een veelzijdig item dat zowel casual als netjes gedragen kan worden, afhankelijk van de gelegenheid.

Productdetails en Specificaties

De Shirt Lobster Set Coral is verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot 5XL, waardoor er voor iedere man een perfecte pasvorm is. De kwaliteit is uitstekend, zoals je mag verwachten van A Fish Named Fred overhemden. Het overhemd valt binnen de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, Nieuwe collectie, en natuurlijk Overhemden, wat betekent dat je verzekerd bent van de nieuwste trends en stijlen.

  • Kleur: Levendig Rood
  • Maten: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL
  • Categorie: Overhemden

Met zijn moderne pasvorm en aandacht voor detail, zoals de fijn afgewerkte knooplijst en manchetten, is dit overhemd niet alleen een genot om te dragen, maar ook om te zien.

Maak een Statement met A Fish Named Fred

Laat je niet zomaar een overhemd aansmeren. Kies voor de Shirt Lobster Set Coral en maak een duidelijk statement over je persoonlijke stijl. Dit overhemd is een uitstekende toevoeging aan je garderobe en zal gegarandeerd complimenten opleveren. Of je nu naar een feest gaat, een dag op kantoor hebt, of gewoon iets unieks zoekt voor alledaags gebruik, met dit overhemd zit je goed.

Bestel Nu en Val Op

Wacht niet langer en voeg de Shirt Lobster Set Coral toe aan je collectie. De voorraad is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van comfort, stijl en originaliteit die A Fish Named Fred te bieden heeft. Maak je klaar om indruk te maken!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt lobster set Coral (28.009.454)

Shirt lobster set Coral (28.009.454)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen