Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo cactus Sand (28.307.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo cactus Sand (28.307.205)

Elevate your style with the unique Polo Cactus Sand from A Fish Named Fred. Comfort, quality, and statement-making design in one shirt. Shop now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Stijl van Polo Cactus Sand

Stap in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een uitdrukking van persoonlijkheid en individualiteit. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man uniek is en dat zijn kleding dit moet weerspiegelen. Daarom zijn we trots om de Polo Cactus Sand van A Fish Named Fred te presenteren, een kledingstuk dat meer is dan alleen een item in je garderobe. Het is een statement.

Een Nieuwe Kijk op Casual Chic

De Polo Cactus Sand is niet zomaar een poloshirt; het is een canvas van creativiteit en verfijning. Ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl, belichaamt dit stuk de essentie van casual chic. Met zijn subtiele beige kleur en het unieke ontwerp, biedt het een frisse kijk op de traditionele polostijl, waardoor het de perfecte keuze is voor elke gelegenheid, van een informele bijeenkomst tot een stijlvolle avond uit.

Comfort Ontmoet Kwaliteit

Gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastan, belooft de Polo Cactus Sand een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Deze zorgvuldig geselecteerde blend zorgt ervoor dat het shirt ademend is, terwijl het toch zijn vorm behoudt, was na was. Of je nu een maat S of 5XL draagt, elke man kan genieten van de perfecte pasvorm die niet alleen comfortabel is, maar ook flatterend.

Maak een Statement met A Fish Named Fred

Bij A Fish Named Fred draait alles om het maken van een statement. Dit merk is niet bang om buiten de gebaande paden te treden met zijn ontwerpen, en de Polo Cactus Sand is daar het levende bewijs van. Het is een kledingstuk dat spreekt tot de man die durft te onderscheiden, die zijn eigen regels maakt en die zijn persoonlijkheid laat schitteren door zijn kledingkeuzes.

Ontdek de Collectie

De Polo Cactus Sand is slechts één voorbeeld van de uitgebreide collectie die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Van T-shirts & polo's tot complete outfits, wij hebben alles wat de moderne man nodig heeft om zijn garderobe te verrijken. Onze zorgvuldig geselecteerde collecties omvatten een breed scala aan maten, kleuren en stijlen, zodat elke man kan vinden wat bij hem past.

Wacht niet langer om je stijl naar een hoger niveau te tillen. De Polo Cactus Sand en de vele andere items uit onze nieuwe collectie wachten op je. Ontdek nu de unieke combinatie van comfort, kwaliteit en stijl bij Nieuwnieuw.com Herenmode en maak van elke dag een gelegenheid om je beste zelf te laten zien. Jouw nieuwe favoriete outfit begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo cactus Sand (28.307.205)

Polo cactus Sand (28.307.205)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen