Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Shirt Cactus Jeans Blue (28.006.608)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Shirt Cactus Jeans Blue (28.006.608)

Elevate your style with the unique Shirt Cactus Jeans Blue from A Fish Named Fred. Quality, comfort, and personality in one shirt. Make a statement today!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Wereld van A Fish Named Fred

Stap binnen in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid, een canvas waarop je jouw unieke stijl schildert. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man zijn eigen verhaal heeft. Daarom zijn we trots om je de Shirt Cactus Jeans Blue van A Fish Named Fred te presenteren, een kledingstuk dat meer zegt dan duizend woorden.

Voel de Vrijheid, Voel de Kwaliteit

In een wereld waarin elke detail telt, maakt de Shirt Cactus Jeans Blue het verschil met zijn unieke samenstelling van 97% katoen en 3% EA. Deze zorgvuldige keuze van materialen biedt niet alleen een ongeëvenaard comfort, maar zorgt ook voor een perfecte pasvorm die zich aanpast aan jouw lichaam. Het is een overhemd dat met je meebeweegt, in elke situatie.

Een Stijl die Spreekt

De Shirt Cactus Jeans Blue is niet zomaar een kledingstuk. Het is een statement. Een uiting van durf en originaliteit die past bij de man die weet wat hij wil. Met zijn opvallende blauwe kleur en subtiele details is dit overhemd een perfecte keuze voor zowel een casual dagje uit als een formele gelegenheid. Het is de veelzijdigheid gevangen in stof, aangeboden door het creatieve brein achter A Fish Named Fred.

Maak Jouw Statement

De Shirt Cactus Jeans Blue is meer dan alleen een kledingstuk; het is een uitnodiging om jezelf te zijn. Om te kiezen voor kwaliteit, stijl en comfort. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten van S tot 5XL, biedt het de perfecte pasvorm voor elke man. Het is jouw kans om je garderobe te verrijken met een stuk dat spreekt over wie je bent, zonder woorden te gebruiken.

Ontdek de Nieuwe Collectie

De Shirt Cactus Jeans Blue maakt deel uit van onze nieuwste collectie, een zorgvuldig samengestelde selectie van overhemden die de essentie van modern mannelijk stijl vertegenwoordigen. Elk stuk in onze collectie is ontworpen om jou te helpen je beste zelf naar voren te brengen, met kleding die niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt.

Wacht niet langer om de wereld van A Fish Named Fred te ontdekken bij Nieuwnieuw.com Herenmode. De Shirt Cactus Jeans Blue en onze gehele nieuwe collectie wachten op jou, klaar om je garderobe naar een hoger niveau te tillen. Laat je inspireren, durf te kiezen voor het unieke, en maak vandaag nog jouw statement met een overhemd dat echt bij je past.

Verrijk je stijl, verrijk je leven. Ontdek nu de Shirt Cactus Jeans Blue en laat de wereld zien wie je bent. Jouw avontuur in stijl begint bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Shirt Cactus Jeans Blue (28.006.608)

Shirt Cactus Jeans Blue (28.006.608)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen