Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo surfboards Off-White (28.306.101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo surfboards Off-White (28.306.101)

Elevate your style with the timeless Polo Surfboards Off-White from A Fish Named Fred. Adventure, quality, and unmatched style in one. Shop now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Polo Surfboards Off-White

Stel je een kledingstuk voor dat meer dan alleen een stuk stof is. Een kledingstuk dat een verhaal vertelt, een gevoel oproept en je meeneemt op een reis naar ongekende stijlhorizonten. Dat is precies wat de Polo Surfboards Off-White van A Fish Named Fred doet. Dit is niet zomaar een polo; het is een belichaming van avontuur, kwaliteit en ongeëvenaarde stijl.

Voel de Kwaliteit, Beleef het Avontuur

De Polo Surfboards Off-White is gemaakt van een zorgvuldig samengestelde mix van 95% katoen en 5% elastan, wat resulteert in een comfortabele pasvorm die de hele dag doorstaat. De subtiele witte kleur en het unieke surfboardontwerp reflecteren een liefde voor de oceaan en een passie voor het leven. Deze polo is meer dan een kledingstuk; het is een uitnodiging om de wereld te verkennen, grenzen te verleggen en elke dag als een nieuw avontuur te omarmen.

Een Stijl die Spreekt

De Polo Surfboards Off-White spreekt tot de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl. Het is een veelzijdig kledingstuk dat zich moeiteloos aanpast aan elke gelegenheid. Van een casual dag op het strand tot een elegante avond uit, deze polo belichaamt een moeiteloze elegantie die je look naar een hoger niveau tilt. Beschikbaar in een breed scala aan maten, van S tot 5XL, zorgt deze polo ervoor dat elke man zijn perfecte pasvorm kan vinden.

Versterk je Garderobe met T-shirts & Polo's van A Fish Named Fred

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we het belang van kwaliteit en originaliteit. Daarom zijn we trots om een uitgebreide collectie van A Fish Named Fred aan te bieden, een merk dat bekend staat om zijn unieke designs en ongeëvenaarde kwaliteit. De Polo Surfboards Off-White is slechts één voorbeeld van hoe dit merk de grenzen van herenmode verlegt. Ontdek onze volledige collectie en vind de perfecte items om je garderobe te verrijken.

Waarom Kiezen voor de Polo Surfboards Off-White?

Deze polo is niet alleen een kledingstuk; het is een verklaring. Het staat voor avontuur, vrijheid en de durf om jezelf te zijn. Met zijn unieke design en superieure kwaliteit is de Polo Surfboards Off-White de perfecte keuze voor de man die zijn stijl naar een hoger niveau wil tillen.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met deze must-have polo. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek de wereld van A Fish Named Fred. Laat je inspireren, verleg je grenzen en kleed je in stijl. De Polo Surfboards Off-White wacht op je, klaar om je te begeleiden op je volgende avontuur.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo surfboards Off-White (28.306.101)

Polo surfboards Off-White (28.306.101)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen