Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo surfboards Navy (28.306.604)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo surfboards Navy (28.306.604)

Upgrade je stijl met de A Fish Named Fred Polo! Deze navy polo met unieke surfboardprint biedt de perfecte mix van comfort en trend. Ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle A Fish Named Fred Polo

Bent u op zoek naar een unieke toevoeging aan uw garderobe die zowel stijl als comfort biedt? Dan is de A Fish Named Fred Polo surfboards Navy (28.306.604) precies wat u nodig heeft. Deze polo is speciaal ontworpen voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en een onderscheidende stijl.

Perfecte Mix van Comfort en Stijl

De A Fish Named Fred polo is niet zomaar een kledingstuk. Het is de perfecte mix van comfort en stijl, speciaal gemaakt voor de man die er goed uit wil zien zonder in te leveren op gemak. Met zijn korte mouwen is deze polo ideaal voor de warmere dagen of voor een casual look op kantoor.

Surf de Golf van Trends met A Fish Named Fred

Deze navy polo is versierd met een subtiele surfplank print, waardoor het een speelse maar toch stijlvolle uitstraling krijgt. Het is een echte blikvanger die laat zien dat u oog heeft voor de laatste trends. De polo past perfect binnen de categorie Korte mouw polo's, een must-have voor elke man die zijn casual kleding naar een hoger niveau wil tillen.

Hoogwaardige Kwaliteit en Pasvorm

Elke A Fish Named Fred polo staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en pasvorm. De stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd en de polo's zijn met precisie afgewerkt, zodat ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook lang mee gaan. U kunt rekenen op een product dat zijn vorm en kleur behoudt, ook na meerdere wasbeurten.

Combineer en Varieer

De A Fish Named Fred Polo surfboards Navy is veelzijdig te combineren. Draag hem op een chino voor een smart casual look, of combineer hem met een jeans voor een meer ontspannen outfit. Met deze polo bent u klaar voor elke gelegenheid, van een dag op het kantoor tot een avondje uit met vrienden.

Bestel Nu en Voeg Toe aan Uw Collectie

Wacht niet langer en voeg deze unieke polo toe aan uw collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met de A Fish Named Fred Polo surfboards Navy bent u gegarandeerd van een trendy en kwalitatieve aanvulling op uw garderobe.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo surfboards Navy (28.306.604)

Polo surfboards Navy (28.306.604)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen