Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo leafs Sand (28.308.205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo leafs Sand (28.308.205)

Step into a world where fashion is more than just clothing; it's an expression of personality, a splash of creativity in everyday life. Discover the unique experience of A Fish Named Fred with the versatile Polo leafs Sand. Stand out with style, comfort,

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Unieke Wereld van A Fish Named Fred

Stap binnen in een wereld waar mode meer is dan alleen kleding; het is een expressie van persoonlijkheid, een splash van creativiteit op het canvas van het dagelijks leven. A Fish Named Fred nodigt je uit om deze reis te maken, om je te kleden in verhalen die net zo uniek zijn als jijzelf. Met de Polo leafs Sand (28.308.205), een recente toevoeging aan onze nieuwe collectie, bieden we meer dan alleen een kledingstuk. We bieden een ervaring.

Een Ode aan Individualiteit

In een wereld waarin conformiteit vaak de norm lijkt, staat A Fish Named Fred als een baken van originaliteit. De Polo leafs Sand is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastan, biedt het niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook de zekerheid dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld. De subtiele beige kleur, verrijkt met een uniek bladerpatroon, weerspiegelt de schoonheid van de natuur en brengt een stukje van de buitenwereld naar je garderobe.

Van Casual tot Gekleed: Een Veelzijdige Partner

De ware kracht van de Polo leafs Sand ligt in zijn veelzijdigheid. Of je nu een informele lunch hebt met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, deze polo past zich naadloos aan elke gelegenheid aan. Gecombineerd met een casual jeans voor een relaxte uitstraling of onder een blazer voor die formele touch, de Polo leafs Sand is jouw betrouwbare partner voor elke situatie. Het is een toonbeeld van hoe moderne mannenmode zowel stijlvol als functioneel kan zijn.

Een Nieuwe Collectie die Spreekt

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode zijn we trots op onze zorgvuldig geselecteerde collecties. De Polo leafs Sand maakt deel uit van een bredere reeks die de essentie van A Fish Named Fred vangt: levendige kleuren, gedurfde patronen, en een onmiskenbare flair die elke outfit tot leven brengt. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot 5XL, garanderen we dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Voeg Een Vleugje Fred Toe Aan Je Garderobe

Waarom zou je genoegen nemen met gewoon, als je kunt kiezen voor buitengewoon? De Polo leafs Sand van A Fish Named Fred is meer dan een kledingstuk; het is een uitnodiging om je garderobe te transformeren, om je te onderscheiden van de massa. Met zijn unieke mix van comfort, stijl en duurzaamheid is het de perfecte aanvulling op de moderne mannengarderobe.

Wacht niet langer om deze unieke ervaring te omarmen. Ontdek nu de volledige collectie van A Fish Named Fred en laat je inspireren. Want in een wereld waar iedereen probeert in te passen, geeft A Fish Named Fred je de vrijheid om echt uit te blinken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo leafs Sand (28.308.205)

Polo leafs Sand (28.308.205)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen