Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo leafs Multicolor blue (28.308.071)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo leafs Multicolor blue (28.308.071)

Step into a world of color and comfort with the Polo leafs Multicolor blue from A Fish Named Fred. Elevate your style and stand out with this unique and vibrant polo. Available in a wide range of sizes, this is the perfect addition to your wardrobe. Add a

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Wereld van Kleur met de Polo leafs Multicolor blue

Stap binnen in een wereld waar kleur en comfort samenkomen om de essentie van de moderne man te definiëren. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we dat elke man het verdient om zich uniek en zelfverzekerd te voelen in zijn kleding. Daarom zijn we trots om de Polo leafs Multicolor blue van A Fish Named Fred te presenteren, een kledingstuk dat meer is dan alleen een item in je garderobe; het is een statement van individualiteit en stijl.

Een Symfonie van Kleur en Comfort

In een wereld die vaak zwart-wit lijkt, brengt de Polo leafs Multicolor blue een explosie van kleur en levendigheid. Geïnspireerd door de rijke tinten van de oceaan en de veelzijdigheid van de natuur, is deze polo een ode aan mannen die durven op te vallen. Gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastan, belichaamt dit kledingstuk de perfecte harmonie tussen duurzaam comfort en ademende flexibiliteit, waardoor het een ideale keuze is voor zowel een relaxte dag thuis als een actieve dag uit.

Stijl die Spreekt

De Polo leafs Multicolor blue is niet zomaar een kledingstuk; het is een canvas waarop jouw persoonlijkheid tot uiting komt. Elk detail, van de zorgvuldig geselecteerde kleurenpalet tot de subtiele textuur, is ontworpen om een verhaal te vertellen. Een verhaal van avontuur, van vrijheid, en van de ongetemde geest. In combinatie met de exclusieve ontwerpen van A Fish Named Fred, is deze polo meer dan alleen mode; het is een levensstijl.

Een Maat voor Elke Man

Wij begrijpen dat elke man uniek is, niet alleen in zijn stijl, maar ook in zijn vorm. Daarom is de Polo leafs Multicolor blue beschikbaar in een uitgebreid scala aan maten, van S tot 5XL. Of je nu slank of stevig gebouwd bent, deze polo is ontworpen om iedereen te flatteren, waardoor je je zelfverzekerd en comfortabel voelt in elke situatie.

Voeg een Vleugje Avontuur toe aan Je Garderobe

Het leven is te kort om saaie kleding te dragen. Met de Polo leafs Multicolor blue nodigen we je uit om een vleugje avontuur en kleur aan je garderobe toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een dagje uit met vrienden of een uniek stuk voor een speciale gelegenheid, deze polo belooft je look naar een hoger niveau te tillen.

Laat je niet langer beperken door conventies. Kies voor de Polo leafs Multicolor blue en laat zien wie je werkelijk bent. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek een wereld waar mode en persoonlijkheid samensmelten. Wacht niet langer, want in de wereld van mode is morgen alweer een andere dag. Voeg nu toe aan je collectie en stap met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo leafs Multicolor blue (28.308.071)

Polo leafs Multicolor blue (28.308.071)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen