Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo leafs Forest Green (28.308.311)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo leafs Forest Green (28.308.311)

Discover the essence of style with the Polo leafs Forest Green from A Fish Named Fred. Embrace comfort, quality, and personality with this unique polo made of organic cotton. Make a statement with sustainability and style. Find your perfect style at Nieuw

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo leafs Forest Green

Elke man streeft naar een garderobe die niet alleen comfort en kwaliteit uitstraalt, maar ook een verlengstuk is van zijn persoonlijkheid en levensstijl. In deze zoektocht naar de perfecte mix van stijl en functionaliteit, presenteert Nieuwnieuw.com Herenmode met trots de Polo leafs Forest Green van A Fish Named Fred. Dit unieke kledingstuk belichaamt de essentie van wat het betekent om jezelf te zijn, in alle comfort en stijl.

Voel de Natuur met Elke Draagbeurt

De Polo leafs Forest Green is niet zomaar een kledingstuk. Het is een ervaring. Gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastan, biedt deze polo een ongeëvenaard comfort en een zachte aanraking die je doet denken aan de serene rust van een boswandeling. De rijke, groene kleur en het subtiele bladerpatroon roepen beelden op van de natuur op haar best, waardoor je je verbonden voelt met de buitenwereld, zelfs in de drukte van het stadsleven.

Een Statement van Duurzaamheid en Stijl

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, maakt de Polo leafs Forest Green een duidelijk statement. Door te kiezen voor organisch katoen, draag je bij aan een betere wereld terwijl je geniet van superieur comfort en kwaliteit. Deze polo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een keuze voor bewust leven en een uitdrukking van jouw waarden.

Veelzijdigheid Ontmoet Persoonlijkheid

Wat je dag ook brengt, de Polo leafs Forest Green past zich moeiteloos aan. Of je nu gaat voor een casual look voor een dagje uit met vrienden of een meer geklede stijl voor die belangrijke vergadering, deze polo is je perfecte metgezel. Beschikbaar in maten variërend van S tot 4XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man. Combineer het met je favoriete jeans of chino voor een moeiteloos stijlvolle look die je persoonlijkheid weerspiegelt.

Ontdek Jouw Perfecte Stijl met Nieuwnieuw.com Herenmode

Met een uitgebreid assortiment aan topmerken en de nieuwste collecties, is Nieuwnieuw.com Herenmode dé online bestemming voor de moderne man. Van T-shirts & polo's tot complete outfits voor elke gelegenheid, wij bieden alles wat je nodig hebt om je garderobe naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de Polo leafs Forest Green en laat je inspireren door de unieke combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid.

Wacht niet langer om de perfecte aanvulling op jouw garderobe te vinden. Beleef de unieke combinatie van natuur, comfort en stijl met de Polo leafs Forest Green. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek wat wij te bieden hebben.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo leafs Forest Green (28.308.311)

Polo leafs Forest Green (28.308.311)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen