Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Sky Blue (28.309.611)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 69,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

A Fish Named Fred Polo hummingbird floral Sky Blue (28.309.611)

Elevate your style with the unique Polo Hummingbird Floral Sky Blue from A Fish Named Fred. Crafted with organic cotton and elastane for comfort, this statement piece is perfect for any occasion. Embrace the art of fashion at Nieuwnieuw.com now!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo Hummingbird Floral Sky Blue

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een uitdrukking van je persoonlijkheid, een manier om zonder woorden te communiceren. In de wereld van herenmode staat A Fish Named Fred synoniem voor het brengen van deze expressie naar een hoger niveau. Met de introductie van de Polo Hummingbird Floral Sky Blue, een meesterwerk dat kunst en comfort naadloos combineert, nodigen we je uit om je garderobe te verrijken met iets dat echt uniek is.

Beleef de Kleur, Voel de Kwaliteit

Deze polo, behorend tot de categorie T-shirts & polo's, is niet zomaar een kledingstuk. Het is een canvas waarop de kleur blauw een nieuw leven krijgt. De subtiele hummingbird en florale motieven zijn een ode aan de natuur, een herinnering aan de schoonheid die ons omringt. Gemaakt van 95% organisch katoen en 5% elastan, biedt het niet alleen een adembenemende look, maar ook een ongekend comfort. Beschikbaar in Europese maten van S tot 5XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm.

Een Stijl Die Spreekt

De Polo Hummingbird Floral Sky Blue van A Fish Named Fred is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Het spreekt van avontuur, van de durf om anders te zijn, en van een diepe waardering voor detail en kwaliteit. In een wereld waarin herenmode vaak neigt naar het generieke, biedt deze polo een verfrissende afwisseling die je uit de menigte laat springen.

Perfectie voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual bijeenkomst hebt met vrienden, of een formele gebeurtenis bijwoont, de Polo Hummingbird Floral Sky Blue past zich moeiteloos aan elke setting aan. Combineer het met een jeans voor een ontspannen look, of draag het onder een blazer voor een meer geklede uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het resultaat is altijd hetzelfde: een onberispelijke stijl die getuigt van je unieke smaak.

Maak Nu Deel Uit van Een Unieke Stijl

De collectie van A Fish Named Fred, en in het bijzonder de Polo Hummingbird Floral Sky Blue, is een uitnodiging om deel uit te maken van iets bijzonders. Het is een kans om je garderobe te verrijken met kleding die niet alleen mooi is, maar ook een verhaal vertelt. Een verhaal van creativiteit, van respect voor de natuur, en van de kunst van het leven met stijl.

Wacht niet langer om deze unieke stijl te omarmen. Bezoek A Fish Named Fred op Nieuwnieuw.com en ontdek een wereld waar mode en persoonlijkheid samenkomen. Laat de Polo Hummingbird Floral Sky Blue deel uitmaken van jouw verhaal, en ervaar de transformatie die stijl kan brengen in je dagelijks leven.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo hummingbird floral Sky Blue (28.309.611)

Polo hummingbird floral Sky Blue (28.309.611)

€ 69,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen